Depremin merkez üssü nerede? 30 Ekim kaç şiddetinde deprem oldu?

Son dakika Ege Denizi’ne yakın bir bölgede şiddetli bir deprem gerçekleşti. Deprem İzmir başta olmak üzere Marmara ve İstanbul, Balıkesir, Bursa ve diğer birçok çevre ilden hissedildi. Ege Denizi’nde gerçekleşen depremin ardından Depremin merkez üssü nerede? sorusu sıkça soruluyor. İŞte AFAD’ın açıkladığı veriler..

Depremin merkez üssü nerede? 30 Ekim kaç şiddetinde deprem oldu?
Depremin merkez üssü nerede? 30 Ekim kaç şiddetinde deprem oldu?
GİRİŞ 30.10.2020 15:08 GÜNCELLEME 30.10.2020 15:41

İzmir, şehir merkezinde çok büyük yoğunlukta hissedilen depremin ardından vatandaşlar panikle depremin merkez üssünü araştırıyor. 30 Ekim saat 15.55 civarında gerçekleşen deprem Ege denizi üstünde gerçekleştirildi. Depremde can ve mal kaybı olup olmadığını araştırılması için çalışma başlatıldı.

 

DEPREMİN MERKEZİ ÜSSÜ NERESİ?

İzmir, İstanbul ve Bursa bölgelerinde yoğun şekilde hissedilen bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

 

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI!

Ege'de gerçekleşen depremin ardından Bakan Soylu: "Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi. Uşak, Denizli, Manisa, Balıkesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir. Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance