Deprem üzerinden Diyanet’i karalayan yorumlar tepki çekti!

30 Ekim’de İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem büyük bir yıkıma neden oldu. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar devam ediyor. Tüm bunlar yaşanırken sosyal medya hesaplarından paylaşılan bazı mesajlar tepki çekti. Diyanet ve Diyanet personelini hedef alan kullanıcılar depremin acısını yaşayan halkı hiçe sayarak, provokasyona imza attılar.

Deprem üzerinden Diyanet’i karalayan yorumlar tepki çekti!
Deprem üzerinden Diyanet’i karalayan yorumlar tepki çekti!
GİRİŞ 01.11.2020 19:27 GÜNCELLEME 01.11.2020 19:27
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde can kaybı 62'ye yükseldi. Enkaz altında kalanları kurtarmak için AFAD başta olmak üzere arama kurtarma ekipleri canhıraş bir şekilde mücadele ederken, sosyal medyadan gelen bazı yorumlar pes dedirtti.

İzmir ve çevresini etkileyen 6,6 büyüklüğündeki depremde halkın acısını yaşamasını bile beklemeden yapılan yorumlar sosyal medyada tepki çekti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet personeline karşı yapılan skandal içerikli paylaşımlar sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Yazmış olduğu mesajında "Sağdakinin, soldakinden, insanlık adında daha faydalı olduğuna yemin edebilirim, ispatlayadabilirim" ifadelerini kullanan kullanıcı deprem bölgesindeki insan acısını unutup diyanet personeli olan imamlara hakaret etti.

Bir başka kullanıcı da "Diyanet 5 bin yeni yeni din görevlisi alacakmış...Bence AKUT'a yeni arama köpekleri alsalar daha faydalı olur ülkeye" ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı personellerine yapılan bu saygısızca paylaşımlar sosyal medyada tepkiyle karşılanarak, bu tip mesajları paylaşan kişiler hakkında soruşturma başlatılması istendi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 87
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu ahmaklar gibileri sussa daha iyi olacak ahmaklar
    Cevapla
  • İmam hatib 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam hatiblerin tamamının fiilasyon ekibinde olduğunu biliyormuydunuz. Öte yandan diyanet dışında eksiksiz hangi kurum full kadroyla gönüllü olarak şahsi araçlarıyla ve KARŞILIKSIZ aylardır sessizce tüm saldırılara rağmen sessizce reklamsızca HAYRINA DEVAM EDİYOR. İMAM HATİBLERİN PANDEMİ EKİBİNDE EKSİKSİZ HİZMETTE OLDUKLARINA ŞÜPESİ OLAN EŞŞEK VARSA BAĞLI BULUNDUĞU KAYMAKAMLIĞI ARASIN.
    Cevapla
  • Orhan Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Afad gönüllüsü olan Ben ve bir çok imam hatib var BİZ SUSARIZ AMEKLERİMİZ AHİRETTE KONUŞSUN DİYE
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sosyal medya bizim sonumuzu getirebilir.
    Cevapla
  • zirto 3 yıl önce Şikayet Et
    o resimdeki köpegin kadar faydaları yok bu ermeni tohumlarının.Hepsini toplayın koyun cuvala vatandaşlıklarını silin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi