İkbal Gürpınar son sağlık durumu nasıl? Yoğun bakıma alınan İkbal Gürpınar için açıklama!

Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program yapan 51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın sağlık durumu hakkında merak edilen açıklama oğlu Alper Gürpınar tarafından geldi. Ünlü sunucunun oğlu, Gürpınar'ın sosyal medya hesabından annesinin durumunun iyiye gittiğine dair sevindirici haberi hayranları ile paylaştı. İşte merak edilen paylaşım...

İkbal Gürpınar son sağlık durumu nasıl? Yoğun bakıma alınan İkbal Gürpınar için açıklama!
İkbal Gürpınar son sağlık durumu nasıl? Yoğun bakıma alınan İkbal Gürpınar için açıklama!
GİRİŞ 03.11.2020 09:26 GÜNCELLEME 03.11.2020 09:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar Koronavirüs sebebi ile yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarda sunuculuk yapan Gürpınar'ın hayranları ise merakla son durumu hakkında yapılacak açıklamayı bekliyordu. Sunucunun oğlu Alper Gürpınar'dan beklenen haber geldi. Gürpınar'ın oğlu annesinin sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...

 

 

İKBAL GÜRPINAR'IN OĞLUNDAN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program yapan 51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın son durumu oğlu Alper Gürpınar tarafından açıkladı. Yapılan açıklama şu şekilde;

"Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz. Tüm hastalarımızın kısa sürede iyileşmesi dileğiyle." 

 

 

İKBAL GÜRPINAR ÖLÜMDEN KORKMUYORUM

Ünlü sunucu 3 gün önce sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı:

En sonunda ben de coronaya yakalandım. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış. Başım, kaslarım, eklemlerim ağrıdıkça , Babam nasıl dayandı bu acılara dedim. Nereden ve nasıl kaptım hiç bilmiyorum. Umuma açık tuvaletlerden mi, başka yerden mi ?... Ellerimi sık sık yıkamam ve maske kullanmama rağmen her şey olacağına varıyor demek ki.
Ölümden korkmuyorum. En Sevgili'ye, Yaradanımıza kavuşmadır ölüm. İnşallah iyileşirim de sizlerle birlikte hayırlara koşmaya devam ederiz.

Geriye dönüp baktığımda bomboş bir hayatım yok çok şükür. Kıymetimi bilenler oldu, bilmeyenler oldu, hakkımı yiyenler.. Beni aldattığını sanıp yediği haramları kâr sayan cahiller. Hepsini burada bırakıp gideceğim öldüğümde. Ölüm, bir Gül Bahçesi. Hep Şehadet istedim Rabbimden , bu yüzden koşa koşa gittim Kudüs'e defalarca. Orada olmadı, belki bu hastalık Cennetime vesile olur. Elbette Allah'tan ölümü istemek doğru değil. Ama şükürler olsun Rabbime bana her şeyin en güzelini yaşattı. Çektirdiği acıları büyütüp O'na nankörlük yapamam. Benim durumumda olanlar Ya Rezzak çeksin 339. Rabbim tüm hastalara şifa versin, amin.

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

İkbal Gürpınar 1969 Yılında Kırıkkale'de doğdu.Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra 1990'da girdiği Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu. 1994-1995 yılında TRT'de "25.Saat" isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır. TRT Gap'ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yapmıştır. 2006 yılında ise Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair" adlı programı sunmuştur.

Şu an çeşitli televizyon programlarında yer almaktadır. Yüzük Taşı, Mutluluk Yolu ve ardından Kimse Yok Mu isimli programlarını sundu. Yaşadıklarını, izlenimi ve deneyimlerini 3 kitapta topladı,insanlar yüreklerini dondurmasın diye 3 de şiir albümü yaptı ve en önemlisi çocuklarımız sevgi ile büyüsünler diye de masallar yazdı. Filiz Sabuncu'nun iki masalının da bulunduğu "İkbal'den Masallar" çocuklar tarafından çok beğenildi.

Albümleri :

Sen gittin gideli

Kitapları :

İkbal'den Masallar
İkbal Gürpınar'la Ramazan sofrası
Yemek Tarifleri; Türk ve Dünya Mutfağı
Aşkın Bir Yüzü; Erkek ve Kadın Gözüyle
Benim Hâlâ Umudum Var
İkbal'le Küçük Mutluluklar; Gün Doğdu
İkbal Gürpınar'dan Yemek Tarifleri
İkbal'le Küçük Mutluluklar
İçimden Geldiği Gibi
Günaydın Gece

İkbal Gürpınar'ın Hazırlayıp Sunduğu Programlar:

TRT GAP'ta Kadınlar Yarışıyor
TRT1'de Politika Kulvarı
TRT'de 25.saat
TRT GAP'ta Bu Sabah
TRT1'de Nane Limon Kabuğu
TGRT'de Ramazan programları
TGRT'de Vekiller Yarışıyor
STV'de Yüzük Taşı
KANAL7'de Küçük Mutluluklar
KANAL7'de İkballe Hayatı Paylaşmak
KANAL7'de İkbal'le Diyar Diyar
KANAL7'de Kimse Yok Mu?
KANAL7'de Hayatın İçinden
Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair"
TRT'de Gün Başlıyor

YORUMLAR 5
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    inanç ve tesettür yüceltmiş maşAallah
    Cevapla
  • hönder 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin kardeşim....Ölümden niye korkalım ki...embiya bile öldüler...ayrıca hastalık insanı öldürmez mümit olan Allah öldürür..zannedermisinki azrail öldürür...bunlar hep bir perde....hastalık bir sebeptir ..sebep müsebbib değildir vesselam..sabır versin allah...
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Kardeşimize Rabbim Acil Şifalar versin.
    Cevapla
  • hazal 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hanımefendi hakkinda fazla bilgim yol ama bir kaç programını izledim. geyet güzeldi sunumu vardi. dileğim iyi olmasi
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    dileme dua et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan