Tolga Karel'den Cadılar Bayramı paylaşımı! Karel "Ülke ülke olalı böyle ahlaksızlık görmedi"

Birçok dizi ve filmde oynayan ünlü oyuncu Tolga Karel'den Cadılar Bayramı kutlayanlara sert tepki geldi. İzmir depremi sonrası yaşanan acılara ve ölümlere aldırış etmeden Cadılar Bayramı kutlayanlara Karel, paylaşımında "Ülke ülke olalı daha önce böyle kaypaklık, ahlaksızlık görmedi!" şeklinde ifadelere yer verdi. İşte Tolga Karel'in paylaşımı...

Tolga Karel'den Cadılar Bayramı paylaşımı! Karel "Ülke ülke olalı böyle ahlaksızlık görmedi"
Tolga Karel'den Cadılar Bayramı paylaşımı! Karel "Ülke ülke olalı böyle ahlaksızlık görmedi"
GİRİŞ 03.11.2020 09:28 GÜNCELLEME 03.11.2020 09:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski oyuncu Tolga Karel'den Cadılar Bayramı kutlayanlara sert tepki! Türkiye'de birçok dizide oynayan ünlü oyuncu Tolga Karel, üç yıl önce Amerika'ya yerleşip kedisine yeni bir hayat kurarak TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ülkesini unutmayan ünlü oyuncu İzmir depremi sonrası yaşanan acılara ve ölümlere aldırış etmeden Cadılar Bayramı kutlayanlara sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi! İşte Karel tarafından yapılan paylaşım...

 

 

İkbal Gürpınar son sağlık durumu nasıl? Yoğun bakıma alınan İkbal Gürpınar için açıklama geldi

TOLGA KAREL: ÜLKE ÜLKE OLALI BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRMEDİ!

Ünlü oyuncu Tolga Karel, İzmir depremi sonrası yaşanan acılara ve ölümlere aldırış etmeden Cadılar Bayramı kutlayanlara sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Karel yaptığı paylaşımda "Bir ülke düşünün depremde enkaz altında çekilen acılar insan çığlıkları, diğer tarafta yapılan Cadılar günü partilerinde atılan coşku çığlıkları... Üstelik bu bayram senin ülkenin bayramı bile değil. Ülke böyle bir ahlaksızlık görmedi!" şeklinde sitem etti. 

 

 

TOLGA KAREL KİMDİR?

Asıl Adı Tolga Önce Olan Tolga Karel; 01 Ekim 1978 de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tolga Karel, Gösteri Sanatları-Sinematografi-Drama dallarında eğitim almıştır. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra sinema ve tiyatro eleştirmenliği yapmak için yine Paris'te Yüksek lisans yapmaya karar verir ve yapar.

Tolga Karel ; Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazıları yazmaktadır.
Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan'da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan ve bir süredir birlikte olduğu Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile yıldırım nikahı ile 29 ağustos 2011 de İzmit'te evlendi. 18 Nisan 2012 tarihinde Cihangir Can adında bir oğulları oldu. Son 1 yıldır ayrı yaşayan çift anlaşmalı olarak 15 Eylül 2015 tarihinde boşandı.

Tolga Karel, eşi Günay Musayeva'ya ve oğlu Cihangir'e yeni yıl hediyesi olarak dünyanın uydusu aydan 4 dönümü 159 TL'den 8 dönüm arsa aldı. Amerikalı avukat Dennis Hope'nin kendi adına tescil ettirdiği arsalardan alan Tolga Karel, 8 dönüm arsaya, 318 TL para ödedi.

Tolga Karel Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde rol almıştır.

Tolga Karel, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına katılacağı kesinleşti.

2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.

Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.

Oynadığı diziler :
2012 - Kanıt
2011 - 2012 - Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2006-2010 - Yaprak Dökümü (
2006 - Kabuslar Evi:Karanlıktan Gelenler
2005 - Ödünç Hayat
2000 - Evdeki Yabancı

Filmleri:
2008 - Cin Geçidi
2007 - Dövme
2001-tv filmi - Şeytan Çıkmazı
2000-tv filmi - Aşkın Bedeli
1999-tv filmi -Gece Şahinleri

YORUMLAR 2
  • Gül er izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    duyarliliginizdan ve sayginizdan dolayi. Teşekkürler tolga bey
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Tolga, yalniz bu cadilar bayramini deprem dolaysiyla degil hic bir Zaman kutlamayi birak agzimiza bile almamamiz gerekiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak