Makas faciası: Otomobil ortadan ikiye bölündü!

Antalya'da makas olarak tabir edilen zikzak çizerek seyreden sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen kişilerden biri yaşamını yitirirken diğeri ağır yaralandı.

Makas faciası: Otomobil ortadan ikiye bölündü!
Makas faciası: Otomobil ortadan ikiye bölündü!
GİRİŞ 12.11.2020 09:45 GÜNCELLEME 12.11.2020 09:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kaza, gece yarısı Muratpaşa ilçesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Konyaaltı istikametine giden ve iddiaya göre diğer araçlara makas atan sürücüsü belirlenemeyen 07 AHF 928 plakalı otomobil kontrolden çıktı. O sırada seyir halinde olan araçların yanından geçen otomobil, yol kenarında bulunan ağaca çarparak ortadan ikiye bölündü.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Kazanın etkisiyle aracın arka kısmı çarptığı ağacın yanında kalırken ön kısmı ise 10 metre sürüklendi. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ise yola savruldu. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yola savrulan 2 kişiye müdahale etti. Araç yanında bulunan kişi müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralın diğer kişi ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

 

 



‘ÇOK SÜRATLİ VE MAKAS ATARAK GİDİYORDU’

Kaza yapan aracın seyir halindeki araçlara makas atarak ilerlediğini iddia eden Faruk Karaduman, "Ben sol şeritte gidiyordum. Makas attığını gördüm. Sağ şeride kaçayım dedim. Sağa geçerken az daha bana da vuruyordu. Önümdeki birkaç arabaya daha makas attı. Alt geçitten çıktığımda kazayı gördüm. Durdum hemen ambulansı aradım. Çevredekiler de geldi, birinin kalbinin atmadığını söylediler. Hızı 200 kilometreyi yakındı. Çok aşırı hızla, makas atarak gidiyordu” dedi.



Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İkiye bölünerek paramparça olan araç ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • asyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    araç ekleme falan ulan 200 km hızla ağaça vuruyorsun o araç sağlam kalırmı
    Cevapla
  • Bektaş Günay 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla acımıyorum onlara. makasçılar yüzünden 2 defa neredeyse kaza yapıyordum. Öldüyse de iyi olmuş, kimbilir daha kaç kişiye kaza yaptıracaklardı!! Sayıları çok fazla, ancak 1 tane de olsa eksilmiş.
    Cevapla
  • Sherlock 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ikinci el araç ya hiç almıcan yada almıcan ekleme arabaymış
    Cevapla
  • antep27 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeş arabanın ne suçu var bu arkadaşlar aşırı hızlı ve alkollü olabilirler yapılan kaza bunu gösteriyor zaten
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    İbretlik bir son . bir başkasının hayatını karartmadan kendileri gitti..
    Cevapla
  • 43 HALİL 07 3 yıl önce Şikayet Et
    böyleleri herkesin caninida, trafiyide tehlikeye atıyor.. böyle insanların Allah' belasını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı