CHP'li belediyenin park skandalına terör soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, Küçükçekmece'de bir çocuk parkında terör örgütünün sembollerini andıran yer döşemeleriyle ilgili soruşturma başlattı. Projeyi sunan veya onaylayan kişilerin kimlikleri tespit edilerek, terör bağlantılarının araştırılacağı öğrenildi.

CHP'li belediyenin park skandalına terör soruşturması
CHP'li belediyenin park skandalına terör soruşturması
GİRİŞ 12.11.2020 12:15 GÜNCELLEME 12.11.2020 12:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece Belediyesi 10 Kasım'da tamamlanan Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Atatürk Parkı yenileme çalışmalarıyla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Paylaşımda terör örgütünün sembolünü anımsatan yer döşemesi üzerinde spor aletlerinin olduğu bir fotoğraf kullanıldı. Belediyenin "Çocuklarımız için parklarımızı yeniliyoruz" mesajıyla yaptığı paylaşım sosyal medyada sürede tepki çekti. İçişleri Bakanlığı'na gelen ihbarlar Küçükçekmece Kaymakamlığı'na ulaştırıldı. Kaymakamlık dün yerinde inceleme yaparak, örgütsel anlam içeren sembollerin kaldırılmasının sağlandığını bildirdi. Soruşturma başlatıldığını belirten Küçükçekmece Kaymakamlığı ayrıca suç duyurusunda bulunulduğunu da açıkladı. 



Parkta terör örgütünün sembollerinin kullanıldığı tespitiyle başlatılan soruşturma, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından yürütülüyor. Soruşturma kapsamında söz konusu projeyi sunan veya onaylayan kişilerin kimlikleri tespit edilerek, terör bağlantılarının araştırıldığı öğrenildi. Parkın yenileme çalışmalarını yapan taşeron firma ve işçilerin ifadelerinin alındığı öğrenildi. İşçilerin ifadelerinde "bize söylenildiği gibi yer döşemelerini yaptık" dedikleri belirtildi.

YORUMLAR 27
  • Mgl 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpnin geni iyice bozuldu...eskiden cavur tarafına oynuyordu şimdi buna teröristlere de sempati duymaya başladılar...
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp, Pkk'nın asıl sahibi olan batının taşeronluğunu almış belli ki..
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve iyi parti diye bir şey yok. Ele geçirildiler. Millet uyandırılmalı.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    taşeron firma ve işçilerde aynı bu amblemi illaki biliyorlar ve eğer vatanını seven birileri olsalardı yövmiye alacağım diye böyle bir hainliğe hizmet emezlerdi hepsi aynı balçığın sarısı kahvesi siyahı
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bunların ana karargahı olmaya gidiyor. Bu işler zora giriyor, vatansever CHP 'liler bu işe el atmalılar, isyan etmeliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!