AK Partili Rümeysa Kadak: 'Üzülemiyorum çocuğunuzdan ayrı geçirdiğiniz hiçbir doğum günü için'

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan, cezaevinde bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşinin ve kızlarının da bulunduğu belgesel hakkında paylaşımlarda bulunan AK Partili Rümeysa Kadak, "Evladının doğum gününü bir daha hiç kutlayamayacak nice anne babalar bıraktınız geride. O sebeple üzülemiyorum çocuğunuzdan ayrı geçirdiğiniz ve geçireceğiniz hiçbir doğum günü için." ifadelerini kullandı.

AK Partili Rümeysa Kadak: 'Üzülemiyorum çocuğunuzdan ayrı geçirdiğiniz hiçbir doğum günü için'
AK Partili Rümeysa Kadak: 'Üzülemiyorum çocuğunuzdan ayrı geçirdiğiniz hiçbir doğum günü için'
GİRİŞ 21.11.2020 22:12 GÜNCELLEME 21.11.2020 22:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin en genç milletvekili Rümeysa Kadak'tan önemli paylaşımlar geldi. Terör örgütü üyesi olmak suçlamasıyla 2016 yılından beri cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ve kızlarının da bulunduğu belgesel yoğun tepki çekmişti. Belgeselde, Demirtaş'ın kızının doğum gününü 4 yıldır kutlayamadığı görülmüştü. AK Partili Rümeysa Kadak ise sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda terör örgütünün genç yaşta bizden alıp götürdüğü küçük çocukları örnek göstererek, "Bir daha hiçbir doğum gününde anne babasını göremeyecek, ve evladının doğum gününü bir daha hiç kutlayamayacak nice anne babalar bıraktınız geride. O sebeple üzülemiyorum çocuğunuzdan ayrı geçirdiğiniz ve geçireceğiniz hiçbir doğum günü için." ifadelerini kullandı.

'ONUN EVLADI KİME AĞLASIN PEKİ'

Paylaşımlarına devam eden ve Demirtaş'a seslenen Kadak, "Kızınızın en son 13. yaş gününde yanındaymışsınız. Şehit Kaymakam Muhamed Safitürk de en son 4. yaşında yanında olabildi evladının. Bir daha da hiç olamayacak. Onun evladı kime ağlasın peki?" Bedirhan bebek henüz 1 yaşına girmemişti şehit ettiğinizde. O da babasının gözünde hiç büyümeyecek. “Oğlum doğum gününü Cennet’te kutluyor.” diyebildi babası Bedirhan’ın 2. yaş gününde. Eren Bülbül 15 yaşındaydı şehit ettiğinizde. Çok cesur çocuktu. Şehit edildiğinde terör örgütü PKK mensuplarının girdiği evi gösteriyordu jandarma abilerine. O da hiç 17 olamayacak, hiç büyüyemeyecek bir başka çocuk. Delal 17 yaşına girmiş. Ne mutlu ona. Yasin Börü 17 yaşını hiç göremedi. “Anne babalar için çocukları büyümüyor” diyorsunuz. Doğru. Bazı çocuklar artık büyümüyor. Kurban eti dağıtırken vahşice öldürdüğünüzde çocuktu Yasin, 16 yaşındaydı." ifadelerini kullanarak küçük yaşta Terör örgütü nedeniyle kaybettiğimiz çocukları andı.

Rümeysa Kadak'ın bu paylaşımları sosyal medyada büyük takdir topladı.

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık....CHP Asker çocuklarının yüzüne bakabiliyormu?
    Cevapla
  • aölmez 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık,ne güzel demişsin.
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Vahh Vahh demirtaş çok üzüldük yaani..
    Cevapla
  • Nezih arpacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık eylesin
    Cevapla
  • Rıdvan BAYAZIT 3 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel bir tokat. Helâl olsun sayın vekilim .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!