Kadına kafa atarak kanlar içinde bıraktı!

Gaziosmanpaşa'da bir kadın eski sevgilisinin oğlu olduğu iddia edilen kişi tarafından darp edildi. Kadına kafa atarak kanlar içinde yola çıkartan şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 23.11.2020 09:45 GÜNCELLEME 23.11.2020 10:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Fatma B. isimli kadın, eski sevgilisi olduğu iddia edilen O. A ile Beyoğlu'nda bir mekanda karşılaştı. İkili bir süre konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma da O.A isimli kişi yanındaki Fatma B.'ye ertesi gün iş yerine gelmesini söyleyerek mekandan ayrıldı. 

 

 

İŞ YERİNE GELEN KADIN DARP EDİLDİ

Fatma B. isimli kadın, sabah saatlerinde Yenimahalle Paşa Çayırı Caddesi üzerinde bulunan O. A'nın iş yerine geldi. Fatma B., O. A. ile görüşmek istediğini söyledi. Bunu üzerine O.A.'nın oğlu olduğu öğrenilen U. O. A. henüz bilinmeyen nedenle kadını darp etti. Yaşanılan olay sonrası Fatma B. kanlar içinde yere yığıldı. Yerde ağzı burnu kanlar içinde kadını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. 

 

 

"BANA KAFA ATTI"

Kanlar içindeki kadın kendisine ilk müdahalede bulunan esnafa, "Ben içeri girer girmez bana kafa attı, yumruk attı, dövdü beni, beni buraya yola attı." dedi. 

POLİS ŞÜPHELİLERİ GÖZALTINA ALDI

Hastanede tedavisi biten Fatma B.'nin ifadesine başvuran Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştirdiği öğrenilen U. O. A. ve O. A. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, işlemlerinin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden U.O.A. tutuklanırken babası O.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

YORUMLAR 4
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsani şartlardan dolayı tutuksuz yargılanma İnsanlar için geçerlidir. Israrla suç işleyen hayvandan aşağılık mahluklar için değil.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok uzun zamandır hep bu tür olayları görüyoruz, savcılar ısrarla tutuklama isteyip hakimlerde buna uymalı , başka yolu yok.
    Cevapla
  • suc kaldı mı 3 yıl önce Şikayet Et
    memlekette saldırı yaptığı halde tutuklanan kimse var mı merak etmeye başladım. serbest galiba bunu yapmak.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın cc bize emaneti kadınları kızları koruyamaz hale geldik. Ne hallere düştük Ya Rab cc. Bir de Türküz diye övünürüz. Türklerin tarihinde kadınlar kızlar Anne Bacı düsturu ile baş tacı edilirdi. Evet elhamdülillah Müslümanız şüphe yok. Bunların hesabını Allah'a cc nasıl vereceğiz onu düşünüyorum. Şeytan bizi azdırdı sanırım. Şükreden Kullar sabreden Kullar olalım inşaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı