Benzine zam geliyor: Gece yarısından itibaren yeni fiyatlar geçerli olacak!

Benzin fiyatlarına bu gece yarısından (24:00) itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatına 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin fiyatları ne kadar olacak?

Benzine zam geliyor:  Gece yarısından itibaren yeni fiyatlar geçerli olacak!
Benzine zam geliyor: Gece yarısından itibaren yeni fiyatlar geçerli olacak!
GİRİŞ 25.11.2020 19:36 GÜNCELLEME 25.11.2020 19:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Brent petrol fiyatlarının aşı haberleriyle yükselişe geçmesi ve iç piyasada dolar kurunda yaşanan yükselişin söz konusu zamda etkili olduğu belirtiliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 

 

PETROL SON 10 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE

Aşı çalışmalarına ilişkin haberler petrol fiyatlarının da hızlı yükselmesine neden oldu. Brent petrolün varil fiyatı, dün yüzde 4,3 değer kazanmasının ardından bugün de yüzde 0,5 artışla 48,6 dolara çıkarak marttan bu yana en yüksek seviyesini gördü. 

 

BENZİNİN LİTRESİ 7 LİRAYI GEÇECEK

Benzinin litresi şu an İstanbul’da 6.67 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 6.73 TL’den satılıyor. Beklenen zammın fiyatlara yansımasının ardından benzinin litre fiyatı 7 liranın üzerine çıkmış olacak.

PETROL FİYATLARINDA ARTIŞ SÜRÜYOR

Petrol, ABD ham petrol stoklarında beklenmedik artışa rağmen Covid-19 aşısının yakıt talebini artıracağı umutlarından destek bularak dört gündür yükselişini sürdürdü.

Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı dün yaklaşık %4 yükselmesinin ardından bugün %1.1 artışla 48.40 dolara yükseldi. ABD hafif ham petrolü dün %4’ten fazla yükselmesinin ardından bugün %1.1 artarak 45.38 dolarda seyretti.

YORUMLAR 1
  • Çiçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu iyi günleri ülkenin daha
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...