Sağlık Bakanı Koca'dan İstanbul uyarısı: Risk devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üçüncü zirvenin yaşandığı İstanbul'da ağır koronavirüs hastalarında artış yaşandığını belirterek, "Risk devam ediyor, kısıtlama olmayan zamanları da mecbur olmadıkça evde geçirelim" dedi.

Sağlık Bakanı Koca'dan İstanbul uyarısı: Risk devam ediyor
Sağlık Bakanı Koca'dan İstanbul uyarısı: Risk devam ediyor
GİRİŞ 28.11.2020 23:00 GÜNCELLEME 28.11.2020 23:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından kentte koronavirüs salgınıyla ilgili toplantı yapıldığı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlık ettiği değerlendirme toplantısına bakan yardımcıları, başkanlar, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve başhekimlerin katıldığı aktarıldı.

BAKAN KOCA ACİL DURUM HASTANELERİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Koca, sosyal medya hesabından İstanbul'da Prof. Dr. Feriha Öz ve Prof. Dr. Murat Dilmener acil durum hastanelerini ziyaret ettiğini duyurdu. Koca, paylaşımında hastanelerin üstlendiği yükü ve yatan hastaların durumunu yerinde değerlendirdiklerini ifade ederek "Artan ağır hastaların takibinde üstlendikleri sorumluluk, İstanbul'da pandemi kontrolünde büyük yer tutuyor" dedi.

"İSTANBUL'DA AĞIR HASTA ARTIŞI VAR, RİSK DEVAM EDİYOR"

Toplantıyla ilgili Bakan Koca da bir paylaşım yaparak "İstanbul'da ağır hasta artışı var, risk devam ediyor" ifadelerini kullandı. Koca, şunları belirtti: İstanbul'da Sağlık yöneticilerimizle haftalık değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Pandemi yönetimi ve sağlık hizmetlerimizin durumunu gözden geçirdik. İstanbul'da ağır hasta artışı var; risk devam ediyor. Kısıtlama olmayan zamanları da, mecbur olmadıkça evde geçirelim.

 

YORUMLAR 13
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Reza verilsinmis, asilsinmis, kesilsinmis. Akillar tutuk, tv karsisinda zombilesen insanoglu kendi kendisinin katili oluyor. Elbet bu balon da patlayacak ve yine gordugune inanip bos konusanlar birsey olmamis gibi davranirken, onlarin yukunu insanlik yasayacak. Once arastirin, verilen her happy yutmayin. Allah akin vermis.
    Cevapla
  • Uğur 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna çırpınıyorsunuz bakanım. İBB nin başındaki İmamoğlu olduğu sürece zor bu iş. Adam milletin parasından tasarruf edeceğim yalanıyla sefer sayısını azaltıp milleti katlediyor. Ve de İstanbul hâlâ bu adama dur demiyor.
    Cevapla
  • Kamil Bedir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir BizdenTaktir ALLAHTAN
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan öncelikle çabanızın farkındayım. Bizim insanımız laftan ve uyarıdan anlamaz devlet sıkı cezalar ve kısıylamalat getirmeli öyle bileklikle falanda olmaz. Fakat şunuda demek istiyorum; Esenlerde özel bir hastanede! Öyle bir kantin varki yemek fast food herşey var. Millet yemeğe hastaneye gidiyor. Hastane çok iyi, pcr ücreti çok makul fakat kantin adı altında restoran işletilmesi ve oturacak yer olmaması beni şok etti. Birde bu gözle bakalım hastanelere.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağır ceza verilmezse bu is kotu olacak Sağlıkçılara yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi