TSK'ya dil uzatan CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk milletinin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri için 'satılmış ordu' diyerek hakaret etti. Her kesimden büyük tepki alan Başarır'ın daha önce de, PKK tarafından şehit edilen Piyade Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülerken çekilen görüntüsü ortaya çıkmıştı.

TSK'ya dil uzatan CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı!
TSK'ya dil uzatan CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı!
GİRİŞ 29.11.2020 14:15 GÜNCELLEME 29.11.2020 14:15
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Pandemi ve terörle mücadelede çok önemli bir dönemden geçen Türkiye, içeride çeşitli provokasyonlara maruz bırakılıyor. Uluslararası gözlemciler, Türkiye’de meydana gelen bu provokasyonların dış bağlantılı olduklarını ifade ediyorlar.

CHP’Lİ BAŞARIR’DAN SKANDAL SÖZLER!

Yurt içinde meydana gelen provokasyonlara en belirgin örnek, geçtiğimiz akşam yaşandı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı bir televizyon programında, Türk milletinin göz bebeği TSK için "satılmış ordu" diyerek hakaret etti.

HER KESİMDEN BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ!

Programa katılan diğer konukların tepkisiyle karşılaşan CHP’li Başarır, söyledikleri karşısında özür dilemeden ısrarını sürdürünce  konuklar tarafından büyük tepki gördü. 

VEKİLLİKYEN İSTİFASI İSTENDİ!

Ali Mahir Başarır adlı milletvekilinin sözlerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mahir Ünal da tepki gösterdi. Ünal, CHP’li vekile, "Aziz Milletimizi temsil etme onuruna sahip değilsin" diyerek sosyal medya hesabından istifa çağrısında bulundu. 

BU İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!

Öte yandan Başarır'ın daha önce PKK tarafından şehit edilen Piyade Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülerken görüntülendiği görüntüler yeniden gündeme geldi. Skandal açıklaması sonrası Başarır'ın o görüntüsü yeniden eleştirilerin hedefi oldu. 

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ ÇEKTİ!

CHP’li Ali Mahir Başarır’a,sosyal medyadan da yoğun eleştiriler geldiği görüldü:

-“PKK tarafından Şehit edilen P. Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülen Ali Mahir Başarır, Türk Ordusuna "Satılmış" dedi diye neden şaşırıyorsunuz?”

-“Bunlar, kendilerini bu topraklara ve bu toprakların değerlerine ne zaman ait gördü ki: şimdi görsünler...” şeklinde yorumlar yazıldı.

YORUMLAR 18
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu ülkede milli güvenlik sorunu dur er yada geç fetöcüler gibi ülkenin başına bi çorap örecekler ama karşılarında ümmeti Muhammedin türk ordusu olacak
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Saygisiz
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir şeysin sen? Kendi kendinizi deşifre etmeye (Parti başkanında) mi, karar verdiniz?
    Cevapla
  • hHÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    eeeeeeeeeee Eylem Meydan da. Söze Ne Gerek VAR.
    Cevapla
  • Ayarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK dostu CHP'li vekil...??? bunlar gibi mecliste çok var....
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız