Son dakika haberi: 1 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 180 bin 312 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 110 kişinin testi pozitif çıktı, 190 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 5 bin 303 oldu, son 24 saatte4 bin 593 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 409 bin 320'ye yükseldi.

Son dakika haberi: 1 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 1 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 01.12.2020 19:59 GÜNCELLEME 01.12.2020 19:59
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 190 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 13 bin 936’e yükseldi.
 

Son dakika: Aşı ne zaman başlayacak? Bakan Koca net tarihi duyurdu


VAKA VE VEFAT SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 180 bin 312 test yapılırken, 30 bin 110 yeni vaka sayısı, 6 bin 101 kişi de hastaneye yatan vaka oldu. Toplam vaka sayısının 506 bin 966 olduğu, bugün iyileşen 4 bin 593 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 409 bin 320'e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,3, toplam ağır hasta sayısının ise 5 bin 303 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: TEDBİRLERİN HAYAT KURTARDIĞINI UNUTMAYALIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Aralık koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Bugün tespit edilen 6.101 yeni hastamız var. İyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızı geçmedikçe sağlık sisteminin yükü artmaya devam ediyor. İster zorunlu olsun isterse gönüllü tedbirlerin hayat kurtardığını unutmayalım. Tedbirlere uyalım.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 35
  • Vatandaş 27 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaka sayısı 31 bin olana kadar ne yapıldı niye önce gerekli tedbir alınmadi bu kadar insan öldü yazık degilmi dişimiz Ağrı'sa başımiz Ağrı'sa hastaneye gidemiyoruz virüs kapariz diye birde hastanelerin gecelik yatış parası ne oldu haberiniz varmı acaba
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında alınmayan önlemler, serbest bırakılan düğünler, açılan kahvehaneler yüzünden bu tablo. Halk kurallara uymuyor tek suçlu halk mı? İnsanları bu yeni normale hazırlamak kimin görevi? Bakanlık ve yetkililer yeni normali insanlara düzgün anlatmalı idi. Vaka sayıları gizlenmemeli idi. Şimdi kimse diyor mu bilseniz ne olacak bilmeseniz ne olacak. Bak bilsek de bilmesek de kısıtlamalar geliyor. Vaka artışı zamanında bilinse idi insanlar kendini bu kadar salmazdi.
    Cevapla
  • AYRICA 3 yıl önce Şikayet Et
    ((AYRICA HEM İLAHİYATTA İLMETME YOLU,,,HEM DOKTOR OLANLAR DA VARSA,,,,VE İLİM ÖLÜM KADER KOPNULARI HAKKINDA HAKİKİ BİLGİLERİ VARSA,,,konuşmak istiyorlarsa,,,dinlenilmelidirler,,,,,,,,,,,,,, ((AYRICA HEM İLAHİYATTA İLMETME YOLU,,,HEM DOKTOR OLANLAR DA VARSA,,,,VE İLİM ÖLÜM KADER KOPNULARI HAKKINDA HAKİKİ BİLGİLERİ VARSA,,,konuşmak istiyorlarsa,,,dinlenilmelidirler,,,………………………….selam sevgilerle (saygıyla)(hürmetle) ……..EA (VR)(VB)
    Cevapla
  • Caricello 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zirvaliyon be
    Cevapla
  • SORUCEVAP3) 3 yıl önce Şikayet Et
    BAKINIZİNTERNET………”””””””””””AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİMİZ NASİHATLERİ””””””””””””””OKUYALIM,tarik edelim,perhiz olalım hele::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: BAKINIZİNTERNET………”””””””””””AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİMİZ NASİHATLERİ””””””””””””””OKUYALIM,tarik edelim,perhiz olalım hele::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: BAKINIZİNTERNET………”””””””””””AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİMİZ NASİHATLERİ””””””””””””””OKUYALIM,tarik edelim,perhiz olalım hele::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ……..VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere……..VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere
    Cevapla
  • SORUCEVAP2) 3 yıl önce Şikayet Et
    __varsa bilen, doktor olanladan(dinleyelim)) DİNLEYELİM…. ölüm_ilim_kader konularını _______________ :::::::::::::DEMİŞSİN DE………::::::::::::::::.DEMİŞSİN DE……………………………………………………………………………………………………………………………………………………VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere………………………………………………………….…..VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere……………………………………....VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere……..VAR MI ÖYLE BİLDİĞİN NASİHATLERİ OLAN DA DOKTOR????diyenlere
    Cevapla
  • Bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Defol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar