CHP'de bir taciz skandalı daha! 5 yıla kadar hapsi isteniyor

CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Partinin Ümraniye Gençlik Kolları Eski Başkanı G.Ö.A. hakkında, 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

CHP'de bir taciz skandalı daha! 5 yıla kadar hapsi isteniyor
CHP'de bir taciz skandalı daha! 5 yıla kadar hapsi isteniyor
GİRİŞ 04.12.2020 20:15 GÜNCELLEME 04.12.2020 20:16
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Ümraniye Gençlik Kolları Eski Başkanı G.Ö.A. hakkında 20 yaşındaki D.A. isimli kıza cinsel sarkıntılık yaptığı gerekçesi ile başlatılan soruşturmayı tamamladı. 

ARAÇLA ÜMRANİYE DUDULLU TEPESİNE GÖTÜRDÜ

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede, müşteki D.A. ile şüpheli G.Ö.A.'nın 21 Mart 2020 tarihinde G.Ö.A.'nın kullandığı araçla Ümraniye Dudullu Tepesi olarak bilinen yere gittikleri, orada bankta oturup konuştukları belirtildi.

RIZASI DIŞINDA SARILIP ÖPMÜŞ

Tarafların daha sonra dönmek için araca bindikleri belirtilen iddianamede, şüpheli G.Ö.A.'nın askerden yeni geldiğini beyan ederek sözlü tacizde bulunduğu, rızası dışında ona sarılıp öptüğü, müşteki D.A.'nın da şüpheliyi ittiği kaydedildi. 

Şüpheli G.Ö.A.'nın kendisine tepki gösteren D.A.'yı araçla evine bıraktığı belirtilen iddianamede, G.Ö.A.'nın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği anlatıldı. D.A.'nın yapılacak parti kongresindeki taleplerini yerine getirmediğine sinirlendiği için araçla Dudullu Tepesi'ne gittiklerini ve araçta D.A.'ya yönelik cinsel suç işlemediğini söylediği belirtildi.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede G.Ö.A.'nın "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

İDDİANAME MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nin 15 gün içinde iddianamenin kabulü veya reddi yönünde karar vermesi bekleniyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 72
  • Hoyrat 3 yıl önce Şikayet Et
    Zina, rüşvet, zimmet, hırsızlık vs. vs. hiç mi temiz bir şeyleri yok bunların? Tek temiz işleri heykel dikmek diyeceğim ama onun parasında da indira gandi işleri var gibi.
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP de bir tane temiz insan yok mu?
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten böyle kasetlerle CHP yi ele geçirdiler bunlardan da bu beklenir zaten. Kadınlara tacizde bulunmak için kadına özgürlük çığlığını atanların çoğu da bu tipler zaten
    Cevapla
  • yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi komple chp üzerinde farklı bi algı yapmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım CHP sütten çıkmış ak kaşık. Bir tane temiz insan çıkmaz mı içinden?
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sapık lan bunların hepsi
    Cevapla
  • Arsel Armatu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yaaaaa ...! Bizde tecavüzcü coşkun sanmıştık onları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti