Taciz skandalında yeni gelişme

CHP İstanbul il yönetiminin, Maltepe, Avcılar, Ümraniye ve Sultangazi’de partililerin cinsel istismar olaylarına göz yumması suçlamasıyla gündeme gelmesinin yankıları sürüyor.

Taciz skandalında yeni gelişme
Taciz skandalında yeni gelişme
GİRİŞ 04.12.2020 07:56 GÜNCELLEME 04.12.2020 07:56
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

CHP Avcılar ilçe eski üyesi Özlem H, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Yasin I. ve Özgür A'nın farklı tarihlerde ahlaksız tekliflerine maruz kaldığını gazetemize anlatmış ve "Hepsine ilettim, partizanlıkla tacizlerin üstünü örttüler" demişti. Günlerdir konuşulan olayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. 

DAVA AÇACAKMIŞ

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür A'nın, Özlem H. hakkında 'aile saadetini bozma' suçundan dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Duruma tepki gösteren, Özlem H. "Böyle bir adım atarak aslında bir itirafta bulunuyorlar. ‘Bu olayı biz kabul ediyoruz’ diyorlar… Yalanlarla durumu itibarsızlaştırma çabaları devam ediyor. Hem suçlular hem güçlüler" dedi. 

Diğer yandan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na tepki gösteren ve “Y...ça bir ilişkiyi deşifre ettim” diyen Barış Yarkadaş, Pendik’te de bir vaka yaşandığını belirterek, Kılıçdaroğlu’na İstanbul’daki taciz ve tecavüzlerle ilgili dosya verildiğini söyledi. Bu arada CHP Esenler eski ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, taciz ve tecavüz skandalını ifşa etti. Durumu parti makamlarına ilettiğini ama gereğinin yapılmadığını belirten Koç, CHP’nin bugünkü yönetenlerinden tiksindiğini ve CHP’den istifa ettiğini bildirdi.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 36
  • Gül izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Alile saadetini dusunen bu pisligi yaparmi...yapin yapin sonrada ortaya cıkınca aile saadeti onu yaparken düşürecektin AİLENİ
    Cevapla
  • Karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz sakın chp'nin pesinden ayrılmayın.. Daha bunlar ne ki..
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Karısı kulağını çekince, paçayı yirtmak için yok öyle şey dexip dava açacak galiba :)) Yengenin bir kamyon sopa atması lazım aslında
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar aklını başına alsınlar chp ğitmesinler
    Cevapla
  • Siyah Toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP nin ırz düşmanlığı hareketine karşılık, İş Bankasının hemen bu partiden acilen alınması gerekir. Milletin namusuna el uzatan, bakalım devletin malı olan iş Bankası nda neler yapmaz. Bu banka devletin malıdır. CHP den alınmalıdır. CHP devlet değildir.Sadece bir partidir. Irza tasallut eden CHP lilere verilemez. Bu para kaynağı bunları azdırmış.
    Cevapla
  • hltt01 3 yıl önce Şikayet Et
    ahh keşke kardeşim artık yeterr yeterrr bu sahtekarlardan bıktıkk usandık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'