Evlat nöbetindeki ailenin evine alçak saldırı!

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çifti, oturdukları eve yönelik kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakma girişiminde bulunulduğu iddia etti.

GİRİŞ 06.12.2020 14:00 GÜNCELLEME 06.12.2020 16:21
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Ayşegül Biçer, ev yakma girişiminden terör örgütü PKK ve HDP'yi sorumlu tutarak, "Defalarca tehdit edildim. Artık bizi diri diri yakmayı hedeflemişler. O kadar aşağılık insanlar ki evde 2 kız çocuğunun olduğunu biliyorlar. Onları önce Allah'a sonra devletime havale ediyorum" dedi.



Çocuklarının HDP aracılığıyla PKK'ya götürüldüğünü iddia eden 177 aileden bazıları, eylemlerini 462'nci günde de sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen kaldıkları otellerde bazıları da evlerinde sürdürüyor. 2 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan oğulları Mustafa için evlat nöbeti tutan Ayşegül ve Rauf Biçer çifti, Bağlar ilçesindeki evlerine yönelik dün gece yakma girişiminde bulunulduğu iddia etti. Evde koku gelmesi üzerine yaptıkları kontrolde perdenin alev aldığını gördüğünü söyleyen kanser hastası Ayşegül Biçer, bu girişimden terör örgütü PKK ve HDP'yi sorumlu tuttu.

 

 

Biçer, "Yatacağım sırada büyük kızım seslendi, 'Anne duman kokusu geliyor' dedi. Kullanmadığımız odanın balkonunda içeri girilip, kapı açılarak perde ateşe verilmiş. Kapı da yanmış. Etrafı kontrol ettiğimde odamda alevler yükseliyordu. Hemen gidip su getirdim, çığlık attım. Küçük kızım ağlayıp titremeye başladı. O sırada eşim, güvenlik güçlerine haber verdi. Onlar da gelip gerekeni yaptılar. Bunu bana yapan PKK ve uzantısı HDP'dir. Bunu çok iyi biliyorum. Defalarca tehdit edildim. Artık bizi diri diri yakmayı hedeflemişler. O kadar aşağılık insanlar ki evde iki kız çocuğunun olduğunu biliyorlar. Onlara bunu yaşatmaya hakları yok. Hem evlatlarımıza el koyuyorlar hem de gelip bize bunları yaşatıyorlar. Onları önce Allah'a sonra devletime havale ediyorum. Devletimin gerekeni yapacağına inanıyorum" diye konuştu. 

 

 



İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Biçer ailesinin evinde yaptıkları inceleme sonucu olayın aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. 

YORUMLAR 53
  • Tesbit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hanımefendi çok yiğit bir anne ,inşallah en kısa sürede evladına sağ salim kavuşur. Bu ailenin öncelikli korunması gerekir derim.
    Cevapla
  • Kürt 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de vatan hainliği yapan muhalefet olduğu sürece bu pkk bitmez. RABBİM tez zamanda belâlarını versin InsaAllah.
    Cevapla
  • YUNUS 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne idamı.en başta chp karşı gelir.bunları sallandıracaksın.ama işte.iyiki cehennem var.
    Cevapla
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayşegül hanim Rabbim güç kuvvet saglik versin size. Eyleme en başta katılan annelerden birisiniz.Oglunuza hemen kavuşursunuz insallah.
    Cevapla
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    Söyleme me gerek var mı bilmem HDP varken PKK bitmez YASALAR bu hainlere çanak tutuyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler