Emniyet'ten Batman'daki cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü, Batman'da cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Olayın terör örgütünün desteğiyle algı malzemesi haline getirildiği ve 27 şahıs hakkında adli sürecin başlatıldığı açıklandı.

Emniyet'ten Batman'daki cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama
Emniyet'ten Batman'daki cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 07.12.2020 09:20 GÜNCELLEME 07.12.2020 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü, Batman'da cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Olayın terör örgütünün desteğiyle algı malzemesi haline getirildiği ve 27 şahıs hakkında adli sürecin başlatıldığı açıklandı. Yapılan açıklama şöyle: 

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; 05/12/2020 tarihinde Batman İli Gercüş İlçesinde meydana gelen cinsel taciz olayını bölücü örgütün müzaheretiyle tamamen algı operasyonu üzerinden sosyal medyada dezenformasyon yapan 27 şahıs tespit edilerek adli süreç başlatılmıştır.

 

 

Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpdeki tacizleri unutturmak için yeni bir algı operasyonu, asıl sorulması gereken soru Chp'de Neler Oluyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu