Son dakika: 11 Aralık koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 208 bin 873 Kovid-19 testi yapıldı, 32 bin 106 kişinin testi pozitif çıktı, 226 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 5 bin 952 oldu, son 24 saatte 5 bin 516 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 458 bin 109'a yükseldi.

GİRİŞ 11.12.2020 20:28 GÜNCELLEME 11.12.2020 20:28
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 226 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 15 bin 977’e yükseldi.

Toplamda 20 milyon 709 bin 452 test yapıldı. Bugün yapılan 208 bin 873 testten, 32 bin 106 yeni vaka sayısı, 5 bin 607 kişinin de yeni hasta vaka olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 1 milyon 780 bin 673 olduğu, bugün iyileşen 5 bin 516 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 458 bin 109'e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,1, ağır hasta sayısının ise 5 bin 952 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: BU HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 Aralık koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 5.607 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısının artış hızı durağana yaklaştı. Tedbirlere kararlılıkla uymak zorundayız. Aşı uygulanıp etkisini gösterene kadar ısrarla kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Bu hepimizin ortak sorumluluğu.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 45
  • öyle mi OLDU da 3 yıl önce Şikayet Et
    S400 E KARŞI GÖRÜNÜMLÜ İngiltere…………..ACABA NEDEN AŞI İÇİN,,,macaristana sevgiyata KARARLI sırp ile münasebetliRUSYA İLE ORTAKLIk yaptı??? ::::::::::::((( aşı KONUSUNDA,,rusya da ışık mı görülüyor??)VAAY VAY.VAAY....) İNGİLİZCE ,şaibe (shame) ,styd(rusça) YOK DENİLİYORSA ÖYLEDİR O ZAMAN::::::::::::::((DOLAYISI İLE TÜRKİYENİN S 400 KARARI DA DOĞRU O ZAMAN ÖYLE……ÖYLE Mİ “””da”””
    Cevapla
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon lan?
    Cevapla
  • ???????? 3 yıl önce Şikayet Et
    İnaktif aşının Faz-3 çalışmaları için gönüllü olan Uzm. Dr. Belkız Berna Külah, “Bizim hastanemizde antikor düzeyi 1’in üzerindeyse pozitif kabul ediliyor. Ben ölçtürdüğümde 10’un üzerinde çıktı. Dolayısıyla bu da yüksek düzeyde bir bağışıklık geliştirdiğimi gösteriyor” dedi.
    Cevapla
  • vahit 3 yıl önce Şikayet Et
    osman ateist misin deistmisin git kinini baska yer kus benim dinime duama saygısızlık yapma sınırları zorlama
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Okul hastası MEB bakanımız okullari açmak için yine ısrar ediyor, acaba amacı ne?
    Cevapla
  • rağabetDÜNYSIişte 3 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞTE.,,,,RAĞABET EDİLENİN GEREĞİ GÖRÜLDÜ HEP,,,,,,,::::::::.bugün,,,DÜNDE ,,,((izahatli veya değil))RAĞABET EDİLENİN GEREĞİ YAŞANIYOR::::::::::::::::YARIN DA,,,,BUGÜN ((izahatli veya değil))rağabet edilenin ,,,,gereği yaşanacak,:::::::::::::::::::::::::::::yeniçağ DA DESEN BÖYLE,,,sözcü de,,,istersen NEOmilli gazetede :) :) öyle
    Cevapla
  • bahr2 3 yıl önce Şikayet Et
    uzaydan mı yazıyon dayı.
    Cevapla
  • poyraz57 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye suc bulmasin,, toplum olarak kurallara uymadigimiz gibi büyüksehir beledyiebaskanlarinin artisda sorumlulugu vardir,, KURALLARA uymayan bir TOPLUMUZ,, artik hayvanlarin bile kurallar icinde yasadigi bir dünyada cagdas muhasir medeniyet diye yirtindigimiz bir kuralsiz türkiye ve sonuclar böyle,, oyaski isi olmayan sokaga cikmasa bukadar vaka sayisi olmaz,,
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım bir takıma cok futbolcu alınınca bile maya tutmuyor. Son 10 yılda bu ülkeye gelen göçmenden haberin var mi, bu insanlarla mi caga sydk uyduracaksin. üstelik cogunlugu ilkokul mezunu bile değil
    Cevapla
  • özün ne 3 yıl önce Şikayet Et
    kemal doğan . laa demek senin özün ise aynı özden olmayız. İnsan özü değil bu
    Cevapla
  • Kemal doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Munahasir ne la cagdas ne la la bi özünüze donun batili isi sozlerle kendini ne kadar cagdasssss sandiniz la cagdas avrupa dediniz yuzyillarca afrikanin iligini kuruttu cagdaslik okadarda iyi bisi degil la
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi