AK Parti Başkanvekili Kurtulmuş'tan ABD'ye sert yaptırım tepkisi!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin Türkiye'ye S-400 yaptırım kararına ilişkin, "ABD bu haksız ve yanlış kararları gözden geçirmeli, Türkiye'ye karşı bu ön yargılı yaklaşımlardan vazgeçmelidir." ifadesini kullandı.

AK Parti Başkanvekili Kurtulmuş'tan ABD'ye sert yaptırım tepkisi!
AK Parti Başkanvekili Kurtulmuş'tan ABD'ye sert yaptırım tepkisi!
GİRİŞ 14.12.2020 22:51 GÜNCELLEME 14.12.2020 22:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı tek taraflı yaptırım kararlarının Türkiye-ABD ilişkilerinin geleceği açısından son derece akıl dışı ve vahim olduğunu belirtti.

Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"ABD, bu haksız ve yanlış kararları gözden geçirmeli, Türkiye'ye karşı bu ön yargılı yaklaşımlardan vazgeçmelidir. Bu tür haksız ve yanlış kararlar, Türkiye'nin milli savunma sanayiindeki yükselişini ve yeniden güçlü ve büyük Türkiye istikametindeki yürüyüşünü durduramayacaktır."

YORUMLAR 4
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    türke türk ten başka dost yok bunun için azeri kardeşlerimize sahip çıkalım irandaki azerilere sahip çıkmaktan vazgeçmeyelim
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bize hiçbir zaman dost olmadı ki çıkarlarına ters gördükleri zaman müdahale ettiler 15 temmuz 27 mayıs 12 eylül fetö ile abd yalakası yapmak istediler islam coğrafyasını ama bunu chp ip hdp anlamaz çünkü onlar zaten milli değiller.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ön yargılı falan değil resmen bir gün Türkiye'ye müdahale edebilirizin hazırlığı içindeler s400 den vazgeçmek şöyle dursun acilen yenisi hatta ortak üretim teklifi yapılmalı Rusya buna hazır bu arada Rusya'nın da dost olmadığı unutulmamalı yerli savunma sanayisi daha da geliştirmeli en büyük engelimuz içimizdeki satılmış lar inşallah onlarında halledebiliriz milletçe çok uyanık olup çok çalışmalıyız
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürecik ve İncirlik kapatılsın NATO dan çıkalım ne halleri varsa görsünler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak