Polislere 500 bin TL emekli ikramiyesi müjdesi! POLSAN yeni polis emekli ikramiyesi açıklaması

Polislere ödenen emekli ikramiyesinin artırılacağı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafında müjdelendi. Poliste Psikolojik Sağlamlık Seminerinde konuşma yapan Bakan, Soylu polisleri sevindirecek yeni emekli ikramiyesini hedefini duyurdu. Bildiğiniz üzere bugünün parası ile yeni göreve başlayan polis memuru 350 bin lira emekli ikramiyesi alıyor. İşte yeni polis emekli ikramiyesi miktarı...

Polislere 500 bin TL emekli ikramiyesi müjdesi! POLSAN yeni polis emekli ikramiyesi açıklaması
Polislere 500 bin TL emekli ikramiyesi müjdesi! POLSAN yeni polis emekli ikramiyesi açıklaması
GİRİŞ 16.12.2020 09:21 GÜNCELLEME 16.12.2020 09:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Polislere emekli ikramiyesi müjdesi geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Poliste Psikolojik Sağlamlık Seminerinde yaptığı konuşmada polis sandığını iyi yöneterek polis emeklilik ikramiyesini artırmayı hedeflediklerini açıkladı. Bilindiği üzere Bugün mesleğe giren polisler, bugünün parasıyla sadece polis sandığından 350 bin lira emekli ikramiyesi alıyor. Peki yeni hamle sonrası POLSAN tarafından yapılacak ödeme kaç TL'ye yükselecek? işte Bakan Soylu tarafından açıklanan müjdeli polis emekli ikramiyesi...

 

 

POLİSLERİN EMEKLİ İKRAMİYESİ ARTIRILACAK?

Poliste Psikolojik Sağlamlık Seminerinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugünün parası ile polislere polis sandığından 350 bin lira emekli ikramiyesinin 500 bin TL'ye çıkarılacağının müjdesini verdi.

İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama;

 

 

- "Bugün mesleğe giren polisler, bugünün parasıyla sadece polis sandığından 350 bin lira emekli ikramiyesi alacaklar. Amacımız polis sandığını iyi yöneterek, minimum 500 bin liraya çıkarmaktır"
- "Şu ana kadar 42 bin 221 polisimiz evlilik yıl dönümü iznini kullandı. Bundan en çok mutlu olan biziz. Memleketi için şehadeti göze alan, büyük fedakarlık yapan polisimize her şey helaldir"

Ayrıca Bakan Soylu;

- "Jandarma, sahil güvenlik, polis teşkilatımız ve İçişleri Bakanlığı teşkilatımız güzel bir spor olimpiyatı yapacağız. Hazırlıklar yapılıyor. Bunun da bir sosyal etkinlik ve heyecan oluşturacağına inanıyorum"

 

YORUMLAR 9
  • Akar KILINÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım birde sandığın verdiği Araç,Konut,İhtiyaç Aidat karşılığı kredilerinin miktarlarını ve faiz oranlarını sandık yönetimine sorsanız ne komik miktarlarda kredi veriyorlar Birde Oyak deprem bölgesinde olana faizsiz kredi verdi polsan ise kendi paranı sana faizle veriyor. Teşkilat içinde pek sıcak bakılmıyor sandığa
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis olarak çok sevindirici 350 - 500 TL POLSAN dan 150 TL Emekli sandığından toplamda alınacak parayla ev araba alınır. Ancak bugün emekli olacak 35 yıllık Polisin alacağı 130.000TL ikramiye gerçeğini değiştirmiyor.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşılmasın polisin kendi maaşından POLSAN (Polis Bakım Yardım Sandığına) her ay ödeme yaparak değerlendirilecek paranın geri ödenmesinden bahsediliyor, Polise verilen bir şey yok rahat olun ayrıca diğer kurumlardan memurlarda her ay maaşınızdan 400 - 500 TL Polsana ödemek isterse dilekçeyle müracaat etsinler bence POLSAN kabul eder sonuçta para. POLSAN değerlendirir sizede 350 -500 verir muhtemelen
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek mi, tahminimiz mi
    Cevapla
  • Mustafa yamak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkenin insanı her şeyin en güzelini hak ediyor. Ancak ekonomimiz müsaitse öğretmenleri de düşünselerse mutlu oluruz
    Cevapla
  • Koray 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bu ikramiyeler maaştan kesilen zorunlu parayla yapılacak. Herkes urdu mensuplarının aldığı oyak ikramiyesini konuşuyor. 26 yıllık askerim benden 550 lira para kesiliyor. Zamanında bu derneği bu kurumu kuranlardan Allah razı olsun. Kesinti oluyor ama o kesintileri de idare edecek yönetim kazım. Öğretmenler, memurlar hepsi bir vakıf kurabilir. Her şeyi devletten beklememek lazım. İyi günler.
    Cevapla
  • 551 3 yıl önce Şikayet Et
    Emeklilik için polislere 500.000 tl gibi aslı astari bilinmeyen haberler yüzünden herkes polisin cebine giren bisey var saniyor.ortada hiçbirsey yok oysa.yıllardir polise yük olmaktan bir adim öteye gidemeyen kurum polsan.polisi sömürüp tepeye hediyeler araclar alinan yemekler davetlerin polisden toplanan parayla verildigi bi kurum.polise yönelik uzun süredir atilan en ufak bi olumlu adim yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler