Günde 5-6 saat boyunca gülüyor: Komşuları şikayetçi bile olmuş

Adana’nın Kozan ilçesinde Gülen Ali olarak tanınan oto lastikçi esnafı Ali Tutar, gülmeden duramadığını belirtti. Komşuların şikayet üzerine polis geldiğini anlatan Tutar, "Polisler geldi gece saat 12’de. 'Neye gülüyorsun abi?' diyerek. Polislerle birlikte kahkahaya boğulduk. Böyle tebessüm ederek hayat geçiyor” dedi. Ali Tutar, günde 5-6 saat güldüğünü söyledi.

Günde 5-6 saat boyunca gülüyor: Komşuları şikayetçi bile olmuş
Günde 5-6 saat boyunca gülüyor: Komşuları şikayetçi bile olmuş
GİRİŞ 19.12.2020 16:00 GÜNCELLEME 19.12.2020 16:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan evli 2 çocuk babası Ali Tutar, herkesin kendisini 'Gülen Ali' olarak tanıdığını ve müşterilerin özellikle gülmek için dükkanına geldiğini anlattı. Dostlarını, arkadaşlarını ve müşterilerini güldürdüğü için mutlu olduğunu dile getiren Tutar, "Herkes bizi sevip geldiği için çok mutlu oluyorum. Hep gülmeye geliyorlar. Gece gündüz çalışıyorum zaten. Gülmeyi hiçbir zaman unutmayacağız. İş olmayabiliyor iş yok diye ağlayacak halimiz yok" dedi.

 

Yolda kalan bir müşterisinin lastiğini değiştirmek için kalfasını gönderen Ali Tutar, pos cihazı yolladığı halde müşterisinin sırf gülmek için ödemeyi yapmak için bizzat yanına geldiğini söyledi.

GÜNDE 5-6 SAAT GÜLÜYOR

 

 

Tutar, şunları söyledi:

"İçimden geliyor, sempatik oluyor. İnsanlar gülmek için yanıma geliyor. Günün 24 saati gülüyorum. Ben de anlamıyorum. 19 yıllık evliyim iki oğlum var. Onlar pek gülmez. Eşim dostum arkadaşım çevreme teşekkür ediyorum. İnsanlar gülmek için 24 saat yanıma gelirler. mutlu oluyorlar. Alışveriş yapmasalar bile gülmeye geliyorlar. Günde yaklaşık 5-6 saat gülüyorum. Birkaç kez çok güldüğüm için tepki aldım. Adamın biri sinirlenmiş, 'Niye gülüyorsun?' dedi. Adama tamam kardeş gülmüyorum dedim saçını başını yoldu sonra tamam arkadaş ben baş edemedim dedi o da gülmeye başladı. Bir de yoldan geçen bayanı araç ıslatmıştı. Onda kendimi tutamadım, güldüm. Bayan sinirlendi tabi. 'Sen de benim yerim olsan gülersin' dedim. Özür diledim, ama gülmeye devam ettim."

GÜLMEKTEN ÇENEM AĞRIYOR

Haber izlemediğini ve gazete okumadığını kaydeden Ali Tutar “Acı ve kötü şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Gülmekten çoğu zaman çenem ağrıyor. Sunucu Saba Tümer’le bir araya gelmedim ama onun aracının lastiğini değiştirmek için bir araya gelsek ortalık karışır. Neye güldüğümü bilmiyorum, içimden geliyor, elimde değil. Herkese deli derler bana akıllı diyorlar. Alıştılar bana deli diyemiyorlar. 40 yaşındayım güldüğünde kalp damarların açılır her şey yolunda gider. Üzüntülü adam kahrından ölür” dedi.

GÜLMESİNE POLİSLER DAYANAMADI

Bir gün akşam iş çıkışı tost yemeğe gittiğini, komşular şikayet ettiği için polis geldiğini anlatan Tutar, "Polisler geldi gece saat 12’de. Neye gülüyorsun abi diyerek. Polislerle birlikte kahkahaya boğulduk. Böyle tebessüm ederek hayat geçiyor” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Deli 3 yıl önce Şikayet Et
    Her gün ağlamaktan iyidir
    Cevapla
  • Gülen adam. 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetlik Kemal Sunal'ın: "gülen adam." filmi vardı.
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    cok gulmek kalbı katılastırır hasan basrı hz -- eger benım bıldıklerımı gorseydınız az guler cok aglardınız hadısı serıf ---omrumde bır defa guldum o nada pısmanım ımam azam ---az gulsunler cok aglasınlar tovbe 82 kısaca ben ıslama kurana hadıse bakarım meslaktasıma fazla gulmeyı tavsıye etmem
    Cevapla
  • enes 10 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli zafer yılmaz a benziyor
    Cevapla
  • FBI 3 yıl önce Şikayet Et
    Zafer Yılmaz değil, Yılmaz Zafer...
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin kardeşim belliki senin ki bır rahatsızlık sebepsız yere gülmek kendini durduramamak normal bir durum değil Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!