PKK'dan kaçan 2 terörist daha teslim oldu

Son Dakika haberi; İçişleri Bakanlığı, ikna çalışması sonucu PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

PKK'dan kaçan 2 terörist daha teslim oldu
PKK'dan kaçan 2 terörist daha teslim oldu
GİRİŞ 21.12.2020 19:35 GÜNCELLEME 21.12.2020 21:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubu bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının son olarak Irak'ta faaliyet yürüttükleri belirlendi. Böylelikle 2020 yılı içerisinde ikna yoluyla PKK/KCK terör örgütünden kaçarak ülkemize teslim olanların sayısı 234’e yükseldi” denildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • osman ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye güçlü ve etkili ihalar ve sihalar göz açtırmıyor Pkk bitmek zorunda yanlış adres terörle mücadele de Türk Askeri kazandı silahla zorla bu işler olmuyor taşeron bir örgüt ipi ABD nin elinde bazen AB bir bakmışsın Rusyanın elinde suudiler Bae bile kullanıyor yani kimin köpeği iti belli değil en çok kötülüğü doğudaki kürt ve araplara çektirdiler ırkla alakası yok kürt örgütü değil ermeni yanlısı bunlar amaçları Ermenilere toprak kazandırmak fakat Kaybettiler bundan sonra Türkiye var güçlü kendi ayağı üstünde duran oyun kuran gerekirse silah çeken savaş açmaktan çekinmeyen korkusuz gözü pek bir Lider ile Recep Tayyip Erdoğan var güzel ülkemin fedakar evlatları var çok yaşa Türkiye
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkası sıkışan kaçıyor,ne oldu şimdiye kadar keyfiniz yerindeydi.La gardaşım Allah'ını seven canlı almasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!