Kar İstanbul'un kapısına dayandı! Meteoroloji'den son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu geçişinde yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı. Yol beyaza bürünürken, Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışının İstanbul'da görülüp görülmeyeceği ise merak ediliyor....

Kar İstanbul'un kapısına dayandı! Meteoroloji'den son dakika açıklaması
Kar İstanbul'un kapısına dayandı! Meteoroloji'den son dakika açıklaması
GİRİŞ 22.12.2020 12:21 GÜNCELLEME 22.12.2020 12:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun ve tipi şeklinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yol beyaza büründü. D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişinin Bakacak, Seymenler ve Elmalık mevkilerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışının etkisini azaltması beklenirken, araçların yavaş yol almasına karşın ulaşımda aksaklık yaşanmadı.

 

 

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre, İstanbul için herhangi bir kar yağışı uyarısı görülmüyor. Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Kars, Ardahan, Iğdır, Van, Sinop çevreleri ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Kastamonu’nun kuzey ilçeleri, Ağrı’nın doğu kesimleri ile Erzurum’un kuzeydoğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR 1
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda imamoglu varken hic bir zaman ne yagmur yagar nede kar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!