Kılıçdaroğlu'nun 'Çöp' siyasetine Trabzonlu kadından tepki: Hayatları yalan

CHP’nin “Çöpten ekmek topluyor” iftirası attığı Trabzonlu Gülümser Adanur konuştu: Çöpte gördüğüm ekmekleri baktığım hayvanlarım için aldım. O fotoğrafı çeken ve Meclis’e kadar getirenler yalan söylüyor.

Kılıçdaroğlu'nun 'Çöp' siyasetine Trabzonlu kadından tepki: Hayatları yalan
Kılıçdaroğlu'nun 'Çöp' siyasetine Trabzonlu kadından tepki: Hayatları yalan
GİRİŞ 24.12.2020 09:59 GÜNCELLEME 24.12.2020 10:04
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen yıl Eskişehir'de yaşayan Aysun Demir adlı vatandaşın fotoğrafını grup toplantısında gösterip "Çöpten ekmek topluyor" diyerek attığı iftiranın bir benzeri yaşandı.

Trabzon'da yanında küçük torunuyla bir marketin önünde devrilen çöp kutusundan ekmek topladığı iddia edilen Gülümser Adanur'un fotoğrafı, CHP tarafından hükümeti eleştirmek ve manipülasyon yapmak amacıyla sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımda "Burası Trabzon. Bu kadını bulun sahip çıkın. Çöpten yiyecek araması yürekleri sızlattı" ifadelerine yer verildi.

 

 

'RENCİDE ETTİLER, YAZIKLAR OLSUN'
Trabzon'un Ortahisar ilçesi Üniversite mahallesi Özlü Sokak'ta yaşayan Gülümser Adanur'a (56) ulaşıldı. Evli ve 3 çocuk annesi olan kadın kendilerine ait 3 katlı apartmanda yaşıyor. Adanur, o gün yaşadıklarını anlattı: "O gün torunumla evden çıkıp markete giderken, çöp konteynirinde ekmek gördüm. O ekmeği baktığım ineklerime hayvanlarıma vermek için aldım. O sıra kim fotoğraf çektiğini görmedim. Sonra benim çöpten hayvanlarım için aldığım ekmek fotoğrafı meclise kadar gitmiş.

Neymiş, Kılıçdaroğlu benim için 'ona yardım edin, içimizi sızlattı' demiş. CHP zihniyeti bu işte, hayatları yalan. Benim kimseye ihtiyacım yok. Çöpe atılan ekmeğin israf olmaması için aldım. Benim eşim çalışıyor, ihtiyacımız yok. Bu iftirayı atanlara yazıklar olsun. Benden derhal özür dilesin. CHP yalan üzerine siyaset yapıyor. Beni bu mahallede herkes bilir. Allah'a şükür durumumuz iyi. Yanlış haber yaptırdılar, bizi rencide ettiler. Yazıklar olsun"

Kılıçdaroğlu'nun 'Çöpten ekmek topluyor' dediği Aysun Demir de, bu yalana tepki göstermişti.

ÇÖP SİYASETİ FİYASKOSU
Mahalle muhtarı Ahmet Varol ise, "Muhalefetin ortaya attığı çöp siyaseti tamamen fiyaskodur. Gerçekle ilgisi yok. Gülümser abla bizim yakın komşumuzdur. Onun böyle bir şeye ihtiyacı yok. Sadece hayvanlarını beslemek için çöp kutusundan aldığı ekmekleri biri fotoğraflamış. Gülümser ablamız bu yalanla mağdur edilmiştir. Bu yalan haberi gündeme taşıyanları kınıyoruz" dedi.

YORUMLAR 70
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp tek parti diktatörlüğü iktidarı dönemi gibi sanıyor Türkiye yi. 90 lı yıllardaki koalisyonlarının Millete yaşattığı acıların yaşandığı iftirası ile siyaset yapmaya çalışıyor. Tayyip Erdoğan'ın Türkiye sinde böyle şeyler ancak sizin hayal mahsulünüz olur.
    Cevapla
  • Göktürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHPlilerin çoğu yalnızlığın ve asosyalliğin doruklarında oldukları için olayı malzeme olarak görüyorlar. Gerçekten çöpten ekmek toplayan biri varsa da afişe edilmez. Ayıp denen bir şey var. Dünya var olduğundan beri gelir adaletsizliği var. Bunu Ak Parti getirmedi, Ak Parti de bitiremez. Bunu her fırsatta reklam etmek alçaklık ve basitlik bence.
    Cevapla
  • mete 3 yıl önce Şikayet Et
    kırk yalanı geçti yav
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu şekilde çöpten ekmek toplanmaz teyzecim
    Cevapla
  • selim asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    yalancı kemal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!