Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme!

Maltepe'de akademisyen Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme!
Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme!
GİRİŞ 30.12.2020 16:47 GÜNCELLEME 30.12.2020 17:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Maltepe'de dün sabah 49 yaşındaki akademisyen Aylin Sözer'i bıçakla boğazını keserek öldürdüğü gerekçesi ile gözaltına alınan 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız, emniyet işlemlerinin ardından hakkında, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. 

Kemal Ayyıldız, savcılık sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme, sorgusunun ardından Ayyıldız'ın tutuklanmasına karar verdi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    İdamı getirin bakalım oluyormu
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadim edin idam dan daha beter omur boyu iktidarsiz kalsin
    Cevapla
  • DOBRA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kadınları ve kızları anlayamıyorum,nerde it kopuk psikopat ve sicili bozuk esrarkeş küfürbaz varsa onlarla beraber oluyorlar,çok abuk subuk ve zor bir zamandayız
    Cevapla
  • başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    canavarca nedir ya! nerede yaşıyoruz burası abd mi canavar diye bir kavram mı var bizde? Bu ceset tipli adam insan olmayan varlık insan dışı eziyet ile adam öldürme suçundan diyerek dava açmalıydınız
    Cevapla
  • Kitap 3 yıl önce Şikayet Et
    Canavar bir cesit vahşi ve zararli hayvan demek oluyor, vahsi vezararli hayvanca hislerle demek isteniyor, masum degildir yani bu insan degil insan gibi düşünme ve hissetme yetileri yoktur, bir cesit zararli vahşi hayvandir bundan ve boylelerden uzak durun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!