Pınar Gültekin cinayeti duruşmasında mahkeme salonu karıştı

Pınar Gültekin cinayetinin devam ettiği Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi salonu, tanıklardan Pınar Gültekin’in arkadaşı Ceren Tunç’un dinlendiği sırada karıştı.

Pınar Gültekin cinayeti duruşmasında mahkeme salonu karıştı
Pınar Gültekin cinayeti duruşmasında mahkeme salonu karıştı
GİRİŞ 04.01.2021 15:27 GÜNCELLEME 04.01.2021 15:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ceren Tunç tanık olarak dinlenirken, mahkeme başkanının daha önce verdiği ifade ile mahkemede verdiği ifade arasında çelişki bulunduğunu söylemesi üzerine Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin'in sinirlenerek duruşma salonunu terk etmesi ile hareketlilik başladı.

Ceren Tunç’un mahkemede verdiği ifadede katil zanlısı Cemal Metin Avcı’dan Pınar Gültekin’in tehditle para aldığına yönelik iddiası sonrası baba mahkeme başkanının tanığı yönlendirdiğini ileri sürerek salonu terk etti.

Pınar Gültekin’in aile avukatı Dr. Rezan Epözdemir mahkeme başkanının tarafsızlığını yitirdiğini ileri sürerek ailenin talebi ile reddi hakim talebinde bulundu.

 


DAVA ERTELENDİ

'Reddi hakim' talebi 1. Ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Dava 15 Şubat 2021'e ertelendi.

YORUMLAR 10
  • evet-isyan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakim olayın her yönünü sormak zorunda, görevi de bu. Bir insan karakolda farklı, mahkemede farklı konuşuyorsa elbette hakim bunu soracak ve hangi söylediğinin doğru olduğunu ortaya çıkaracak. Bizim millet istiyor ki hakim sadece onun sevdiği soruları sorsun ve onun seveceği kararları versin! Mahkemeler tarafların malı değil. Her konuda olduğu gibi bu konuda da toplum yoz ve bencil maalesef.
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adalet sisteminde neler oluyor. Kızı öldür varile koy yak sonra aklama pozisyonları vicdanı olan sessiz kalmaz.
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlatlara gerektigi sekilde sahip cikilmiyor. Cep telefonlari kiz evlatlarina verilince kim ile kontakt kuruyor yazisiyor bir ane baba olarak bunlari bilmeli. Biraz serbest birakin cocuklari deyince iste o zaman ucurumdan dusuyor.
    Cevapla
  • BORDO 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye ne zaman Adalet geliçek
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin bu davanın arkasında durması lazım, bu cinayel bir iki kişiyle işlenecek cinayete benzemiyor. Allâh babanın ve ailenin yardımcısı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak