Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Fethi Sekin'i andı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017'de şehit edilen polis Fethi Sekin'i rahmetle ve minnetle yad ettiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Fethi Sekin'i andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Fethi Sekin'i andı
GİRİŞ 05.01.2021 21:41 GÜNCELLEME 05.01.2021 21:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethi Sekin'in şehadetinin 4. yılı dolayısıyla Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehadetinin dördüncü yıl dönümünde, kahraman polisimiz Fethi Sekin'i rahmetle, minnetle yad ediyorum. Cesaretleri ve fedakarlıklarıyla, ülkemiz için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadesine yer verdi.

YORUMLAR 6
  • Harun Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Her Şehidimiz Gurur Kaynağımız lakin Fethi Sekin Çok Etkiliyor Nedense beni Rabbim Rahmet Eylesin Cennetinde Şehdimizi Görmeyi Hepimize Nasip Eylesin
    Cevapla
  • Erzurumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu, şu mesajı atmış: 'Bir kahraman çıkar bir milletin kaderini değiştirir. Zor zamanlarda çıkan bu kahramanlar Türk milletinin kader taşları olmuşlardır. İmamoğlu, kendisinin de kahraman olduğunu mu ima ediyor bilmiyorum. Fakat bu millet iyi biliyor ki: ÇAKALLAR ASLA KAHRAMAN OLAMAZLAR Allah, bu miletin kendi zalimlerinden ve çakallarından çektiği ızdıraba karşılık, milletin gözyaşı ve çile ile ördüğü sabrını ve duasını bir kahramana dönüştürdü ve O'nu milletinin bağrından çıkarttı. O kahraman, bu çilekeş milletin 100 yıllık makus talihini değiştiren, sürünürken ayağa kaldıran, mazlumun sevdiği, zalimlerin ve çakalların ise nefret ettiği, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'dır!
    Cevapla
  • Celaleddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahü Teala rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim Peygamber efendimize komşu eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hası .Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • muhammet demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetini kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü