Esenler'de yaşlı kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü!

İstanbul Esenler'de korkunç bir olay meydana geldi. İlçede yalnız yaşadığı öğrenilen 68 yaşındaki Neriman Kıvrak, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri evde ve çevrede inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esenler'de yaşlı kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü!
Esenler'de yaşlı kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü!
GİRİŞ 06.01.2021 21:21 GÜNCELLEME 06.01.2021 21:21

İlçede 5 katlı bir apartmanın bodrum katında yalnız yaşayan Neriman Kıvrak'tan 2 gündür haber alamayan yakınları, yaşlı kadının evine gitti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Kıvrak'ı kanlar içinde gören yakınları sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

ÇEVREDE İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri evde ve çevrede inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'BOĞAZINDAN KESMİŞLERDİ'

Olayda, kapıyı açan kadının akrabası Fırat İçten, "Sabah saatlerinde eve kızıyla beraber geldiğimizde kapıyı biz açtık. Açtığımızda kadın yere yığılmış, etraf dağınıktı. Boğazını kesmişlerdi. Kızını içeri koymadık zaten. Sonradan çıktık. Polisi aradık. Ambulans geldi. Yalnız yaşıyordu elbise falan topluyordu, sağdan soldan fakirlere yardım ediyordu. Hırsızlık amaçlı olabilir çünkü ev dağınıktı etraf kan içindeydi. Kapıda hiçbir zorlama yoktu. Damadına, tanımadığı iki kişinin kendisini takip ettiğini 15 gün önce söylemişti" dedi.

'HİÇBİR GELİRİ YOKTU'

Evde ölü bulunan kadının kız kardeşi, Perihan Kepekçi ise, "Dün aradı bize gelecekti. Ben de kızıma 100 lira göndermesini söyledim. Hiçbir şeyi yoktu parası pulu yoktu. Sağdan soldan bir şeyler topluyordu, ne aylığı ne yıllığı hiçbir geliri yoktu. Bana telefon geldi düşüp öldüğünü söylediler. Ben de anlamadım buraya geldim daha içeri girmedim, yalnız yaşıyordu iki oğlu iki kızı var. " dedi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti