İletişim Başkanlığı CHP'nin iddiasına cevap verdi: Tamamen yalan ve hayal ürünü

Son Dakika haberi; İletişim Başkanlığı CHP'nin 'CHP grup toplantılarının televizyonlarda yayınlanmaması için kanalların Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca arandığı' şeklindeki iddiasını yalanlayarak 'tamamen yalan ve hayal ürünü' ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı CHP'nin iddiasına cevap verdi: Tamamen yalan ve hayal ürünü
İletişim Başkanlığı CHP'nin iddiasına cevap verdi: Tamamen yalan ve hayal ürünü
GİRİŞ 07.01.2021 19:15 GÜNCELLEME 07.01.2021 19:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “CHP’nin bir grup başkanvekilinin 'CHP grup toplantılarının televizyonlarda yayınlanmaması için kanalların Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca arandığı' şeklindeki iddiası, tamamen yalan ve hayal ürünüdür. Bu, söz konusu şahsın kurumumuza ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a yönelik ilk iftirası değildir. Siyaset üretmeyenler bir kez daha iftira silahına sarılmaktadır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak bu tezvirata karşı bir açıklama yapmayı zul addetmekle birlikte, hakikat adına kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini bir zaruret olarak görüyor ve bu açıklamayı yapıyoruz” denildi.

YORUMLAR 7
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    chp ve yalan kardes oldular.
    Cevapla
  • Evrene86 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan sen çıkıyon diye millet kanal değiştiriyor. Adamların yayın hayatını bitirecen. İzlenmezsen ne yapsın seni çıkartıp.
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakız niyetine yalan...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın temsilcisi yalan bitmez zina bitmez ayık grzmez helal yemez
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    O zalim chp nin millete çektirdiği zulmu bir kenara bırakıp ona yaptıklarının bedelinin bin mislini ödettirileceğine e işte iftira attı yalan söyledi yav hepsini yapar gerekirse bomba bile patlatır. Onda zerre kadar dürüstlük beklenilmemeli onun bir gayesi var müslümanlara nefes aldırmamak bizse onlara çok merhametli davranıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi