Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Nasıl? A101 aktüeldeki fiyatı ve özellikleri...

Dünyada en çok satılan akıllı bileklik özelliğine sahip olan Xiaomi Mi Band 3, 14 Ocak 2021 tarihinden sonra A101 marketlerinde satışa sunuldu. Xiaomi Mi Band 3, kalp atış hızı sensörü, adım sayma, uyku izleme ve daha fazlasını içeren fitness ve aktivite takibi ile birlikte sunuluyor. Band ayrıca, 50 m'ye kadar suya karşı dayanıklılık sunuyor. Peki Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik özellikleri neler?

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Nasıl? A101 aktüeldeki fiyatı ve özellikleri...
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Nasıl? A101 aktüeldeki fiyatı ve özellikleri...
GİRİŞ 14.01.2021 09:25 GÜNCELLEME 14.01.2021 09:25

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza giren akıllı bileklikler gündelik yaşantımızda işlerimizi kolaylaştırıyor. Dünyanın en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik sayesinde anlık mesaj bildirimlerinizi görebilir, adım sensörü sayesinde günlük katettiğiniz mesafeyi hesaplayabilir ve hatta günde kaç saat uyuduğunuzu, uyku kalitenizi  görebilirsiniz. Haftanın A101 aktüel kataloğunda satışa sunulan Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bilekliğin tüm özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

 

A101 Aktüelde Ürüne Ulaşmak İçin Tıklayınız!

 

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Hangi Cihazlarla Uyumlu?

Cihazın içinde Bluetooth 4.2 teknolojisi yer alıyor. Bu sayede hem Android 4.4 hem de üstü telefonların yanı sıra iOS 9.0 ve daha yüksek işletim sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor. Xiaomi aynı zamanda Mi Band 3'te biraz daha üst kalitede özellikler sunuyor.

A101'de satılan Xiaomi Amazfit Verge Akıllı Saat Nasıl? Fiyatı ve özellikleri...

 

Xiaomi Mi Band 3'ün Pil Ömrü Ne Kadar?

Xiaomi Mi Band pil ömrü cephesinde, şirketin iddia ettiği gibi20 günlük performans sunuyor.

Xiaomi Mi Band 3'ün Kutusunda Neler Var?

MI Band 3, son derece şık ve tam dayanıklı karton kutu ambalajıyla geliyor. Ambalajda, Xiaomi Band 3, 1 adet Şarj Cihazı ve 1 adet de Kullanım Kılavuzu yer alıyor.

Xiaomi Mi Band 3'ün Boyutları

Xiaomi Mi Band 3'ün tam boyutları 17,9 x 46,9 x 12 mm'den oluşuyor. Yalnızca 20 g ağırlığındaki cihaz, bileğiniz üzerinde ağırlık yaratmıyor. Band şu anda, grafit siyahı, sıcak turuncu ve koyu mavi olarak 3 farklı renk seçeneği sunuyor. Kullanımınıza bağlı olarak, Xiaomi Mi Band 3'ün farklı seçenekleriyle kıyafetlerinize de renk katabilirsiniz. 

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Teknik Özellikleri

Dünyanın en çok satan akıllı bileklerini üreten Xiaomi, Mi Band 3'te geliştirdiği teknolojilerle bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 

  • Ekran Çözünürlüğü: 128 x 80 çözünürlük

  • Ekran Tipi: 0.78 inç OLED panel

  • Ekran Boyutu: 17,9 x 46,9 x 12 mm

  • Kayış Tipi: Termoplastik elastomer

  • Bluetooth: Var (Bluetooth 4.2)

  • Pil Gücü: 110mAh (Yaklaşık 20 Gün Performans)

  • Su Geçirmezlik: Var (5ATM)

  • Renk Seçeceği: Var (grafit siyahı, sıcak turuncu ve koyu mavi)

  • Nabız Ölçer: Var

  • Adım Sayar: Var

  • Uyku İzleme: Var

  • Anlık Mesaj Bildirimi: Var

  • Hareketsizlik Bildirimi: Var

Xiaomi Mi Band 3'ün Fitness Özellikleri

Xiaomi Mi Band 3, kullanıcılarına birçok fitness özelliği sunuyor. Özellikle, kalp ritm sorunu yaşayan kullanıcılar için Xiaomi eşsiz bir healthtech özelliği sağlıyor. Akıllı cihazın içinde bütün gün çalışan bir kalp atış hızı sensörü bulunuyor. Böylece, dakikada gerçekleşen nabız değişikliklerinizi yakından takip edebilirsiniz. 

Cihaz, ayrıca pedometre özellikleri barındırıyor. Bu sayede yürüme ve koşma esnasında katettiğiniz mesafe, süre ve daha fazla bilgileri ekranınızdaki gerçek zamanlı istatistiklerle takip edebilirsiniz. 

Cihazdaki bu takip özellikleri, koşma, bisiklete binme ve yürüyüş için de çalışıyor. Ancak cihaza yerleşik bir GPS özelliği bulunmuyor. Bu yüzden konumunuzu takip edemiyor veya size tam olarak doğru bir mesafe ölçümü veremiyor. Ayrıca, cihazınız üzerinde kendi hedeflerinizi ayarlayabilir ve onlara ulaşmaya doğru hedefinize kilitlenebilirsiniz. Böylece doğru motivasyona sahip olduğunuzdan emin olarak, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için yapmanız gerekenleri gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. 

Xiaomi Mi Band 3, 50 m'ye kadar suya dayanıklılık özelliğine sahip olduğu için cihazınızla birlikte yüzebilirsiniz. Ayrıca, uyku kalitenizde temel istatistikler verebilmeniz için Xiaomi  Mi Band 3'te uyku izleme özelliği de yer alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz