Norveç'teki PKK skandalına Türkiye'den sert tepki!

Son Dakika haberi; Dışişleri bakanlığı Norveç'in başkenti Oslo'da PKK propagandası yapılan sergi ile ilgili sert tepki göstererek 'Bu terör propagandasına derhal son verilmelidir. Terörizme müsamaha edenlere, bu illetin bir gün kendilerini de vurabileceğini hatırlatırız.' denildi.

Norveç'teki PKK skandalına Türkiye'den sert tepki!
Norveç'teki PKK skandalına Türkiye'den sert tepki!
GİRİŞ 14.01.2021 20:05 GÜNCELLEME 14.01.2021 21:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dışişleri'nden yapılan açıklama şu şekilde;

Oslo Belediyesi'nin desteklediği bir faaliyet kapsamında, PKK/PYD/YPG terör örgütünün propagandasına hizmet eden sözde kadın haklarıyla ilgili bir tablonun kamuya açık alana asılmasına müsaade edilmiştir.

Oslo'daki skandal PKK tablosu

Diplomatik girişimlerimize rağmen Oslo Belediyesi’nin teröre destek veren bu tutumunda ısrar etmesi ibret vericidir.

Zira, 40 binden fazla insanın ölümünden sorumlu eli kanlı bir terör örgütü olan PKK’nın yaşattığı acılardan en fazla etkilenenler arasında kadınlar bulunmaktadır. PKK/YPG’nin çocuk kaçırmak dahil işlediği suçlarla bir terör ve suç örgütü olduğu insan hakları raporlarına da yansımıştır. Evlatları terör örgütünce kaçırılıp zorla alıkonulan Diyarbakır Annelerinin feryatları buna örnektir. PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD/YPG de kadın istismarının baş aktörlerindendir.

Bu terör propagandasına derhal son verilmelidir. Terörizme müsamaha edenlere, bu illetin bir gün kendilerini de vurabileceğini hatırlatırız. 

BEBEK KATİLİ ÖCALAN'IN SÖZÜYLE SERGİLENDİ

PKK propagandasının yapıldığı skandal tablo terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın "Kadın özgürleşmeden, Toplum Özgürleşemez" sözü ile Oslo sokaklarında sergilendi.

YORUMLAR 12
  • İzzet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ters giden birşeyler var galiba Bırakın dışarıdaki teröristleri bizimkilerin onlara söz söylecek hakkı yok kendi meclisimizde terörü temsil etme hakkı vermişler maaşlarınıda bu millete ödettiriyolar bunları temizlemiyolar dışardaki terörisle uğraşıyolar.
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin cok cok cok beceriksiziz..Her konuda dipomasiye yatiyoruz..Buda Osloya cevapmi$.Neden analarin bekleyi$ini ellerindeki cocuklairinin resimlerini göz ya$larini Apdullah öcalan etikleri küfürleri bunlarin gözüne sokmuyoruz.? TH yollari bile cok reklam yapiyor Osloya kizmiyorum kendimize kiziyorum..Onlar yapiyorsa bizde onlarin gözlerine sokacak cok bilgi isbat var..Ya git kime yaziyorum be..!
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Norvec de teröre destek veren ülke listesine alinmali ve tüm istihbari iliskiler kesilmeli
    Cevapla
  • Karagöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam büyük oyunu gördü ve kalemi kırdı
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    burdan kaçıp avrupaya dağılan pkklilar oradaki insanların gözünü boyuyor. ben finlandiyada resmen lince ugradım türkiye kürt cocukları öldürüyor kadınlara tecavüz ediyor diye üstüme geldi herkes.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın havlasın küçük köpekçikler bizim komando kervanı her zaman çakalların ensesinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!