Ahaber'in FETÖ’cü olduğunu duyurduğu kişinin kardeşine Erdoğan'ın elinden plaket verdirdiler!

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) tarafından verilen Medya Oscarları Ödül Töreninde Olay TV'nin HDP çizgisine kaymasına sebep olduğu iddia edilen ve kardeşi FETÖ okullarında müdürlük yapmış olan Olay Tv'nin sponsorlarından Murat Kapki'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden plaket verdirilmesi tartışmalara sebep oldu.

Ahaber'in FETÖ’cü olduğunu duyurduğu kişinin kardeşine Erdoğan'ın elinden plaket verdirdiler!
Ahaber'in FETÖ’cü olduğunu duyurduğu kişinin kardeşine Erdoğan'ın elinden plaket verdirdiler!
GİRİŞ 16.01.2021 10:56 GÜNCELLEME 16.01.2021 17:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sahibi Cavit Çağlar tarafından kapatılan Olay TV’nin HDP’ye yakın çizgide yayın yapmasına sebep olduğu ifade edilen sponsorlarından Murat Kapki'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden plaket verdirilmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Kapki’nin olay TV’nin diğer ortağı Hüseyin Köksal'ın kardeşi Ahmet Köksal'la birlikte Olay TV'yi finanse ettikleri medyada yer alan iddialar arasındaydı. Kapki aynı zamanda Ahmet Köksal'la birlikte İBB’nin bazı reklam alanlarının da pazarlamalarını yapan Advertcity Reklam Ajansı'nın sahiplerinden biri olduğu belirtiliyor.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) 2019 Yılı Medya Oscar Ödüllerini önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törenle Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplerine tevdi edildi. Firması organizasyonun sponsorlarından biri olan Murat Kapki'ye de törende bir plaket verildi. Kapki plaketini Başkan Erdoğan'ın elinden aldı.

 

 

ALDIĞI PLAKETİ TWİTTER HESABINA SABİTLEDİ

Son günlerin tartışılan ismi Murat Kapki, ödül tönenine ilişkin Başkan Erdoğan'la birlikte çekildiği fotoğrafı kişisel Twitter hesabından paylaşarak, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin çatısı altında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin elinden bu plaketi almak şahsım ve firmam adına büyük bir onurdur." ifadelerini kullandı.

KAPKİ’NİN KARDEŞİ FETÖ'NÜN OKULLARINDA MÜDÜRLÜK YAPTI

İşadamı Murat Kapki’nin adı, tarafsız habercilik mottosuyla yola çıkan ancak HDP'ye yakın bir yayın politikası izlendiği gerekçesiyle kanalın resmî sahibi İşadamı Cavit Çağlar tarafından yayına başladıktan 26 gün sonra kapatılan Olay TV meselesinden önce de ABD'de FETÖ'nün sahibi olduğu Youngstown Horizon Bilim Akademisi'nde müdürlük yapan kardeşi Ferhat Kapki ile gündeme gelmişti. Ferhat Kapki’nin 'himmet' paralarıyla okullardan milyonlarca dolar kaynak elde ettiği iddiaları haberlere konu olmuştu.

İMAMOĞLU’NA YAKIN İSİMLER

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Ben ortak olsam kapanmazdı" dediği Olay TV'nin finansörlerinden Hüseyin Köksal'la yakınlığı çok konuşulmuştu. Köksal gibi Murat Kapki’nin de İmamoğlu’na çok yakın isimlerden olduğu belirtiliyor.

İDDİALARI İLK AHABER HABERLEŞTİRMİŞTİ

Murat Kapki'nin kardeşinin FETÖ okullarında müdürlük yaptığını ve Kapki'nin Olay tv'ye sponsor olduğu iddialarını ilk olarak Ahaber gündeme taşımıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    seytanlar cinler bunlarin yaninda cok mahsum kaliyorlar
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin gidişi durdu, dönüşü başladı galiba, Allah sonumuzu hayra getire. Durum onu gösteriyor.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Suç şahsidir herkes kendi suçunun cezasını çeker kardeşinin suçlu olması onu ilgilendirmez bu hukukta da böyledir vicdanen de böyle olması lazım
    Cevapla
  • BabanınOğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bu CHP ye bir şekilde bulaşanlar değişip tuhaflaşıyor. İmamoğlu’nun seçim öncesi bir valimize “İtlik yapmıştır” hakareti ve ardından da özür bile dilemeden inkar etmesi ( ben bas’it dedim) şeklinde yalana tevessül etmesi, bence iğrenç bir olaydır. ( ödül verme konusuna gelirsek, Sayın C.Başkanının özel kalemi ve danışmanları daha uyanık ve titiz olmalıdır. FETÖ ile dünyada ilk ve tek mücadele başlatan lider odur. CHP ye de Fetö’ye de Hdp/PKK ya da dikkat etmek şarttır ve önemlidir)
    Cevapla
  • avakado 3 yıl önce Şikayet Et
    fetö bu ülkenin kılcal damarlarına kadar işlemiş birde chp pkk da olunca bazı şeyler gözden kaçıyor onlarda küçükte olsa tasmalıların verdiği emirleri hiç es geçmiyor lar. Allah Recep Tayyip Erdoğan ı başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'