İşkenceci kocasını öldürmüştü kritik gelişme!

Antalya’da şiddet gördüğü eşi Ramazan İpek’i öldüren ve ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanan 2 çocuk annesi Melek İpek’in tutukluluğuna edilen itiraz Antalya 1.Sulh Ceza Hakimliğince reddedildi.

İşkenceci kocasını öldürmüştü kritik gelişme!
İşkenceci kocasını öldürmüştü kritik gelişme!
GİRİŞ 18.01.2021 16:05 GÜNCELLEME 18.01.2021 16:05
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İpek’in avukatı Ahmet Onaran, “İlk günkü inancımız ve gayretimizle Melek İpek’in özgür kalması için mücadele edeceğiz” dedi. Antalya’da çıplak ve kelepçeli şekilde şiddetine maruz kaldığı eşi Ramazan İpek’i (36) tüfekle vurup öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek (31), mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın tek şahitleri olan İpek çiftinin 7 ve 9 yaşındaki kızları, annenin yakınlarına teslim edildi.

10'A YAKIN AVUKAT İTİRAF ETMİŞTİ

Cinayete ilişkin soruşturma devam ederken, bugün Melek İpek’in avukatlığını yapan Avukat Ahmet Onaran, Hüseyin İlerioğlu, Merve Özer Er ve onları destekleyen 10’a yakın avukat, 15 Ocak Cuma günü Antalya Adliyesine gelerek Antalya 1. Sulh Ceza Hakimliğine verdikleri dilekçeyle İpek’in tutukluluğuna itiraz etti. Dilekçeyi değerlendiren 1. Sulh Ceza Hakimliği, tutukluluğa itirazı reddetti.

"ÖZGÜR KALMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Melek İpek’in avukatı Ahmet Onaran, itirazlarının reddedildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Onaran, “Tutukluluğun kaldırılmasına ilişkin talebimiz, Sulh Ceza Hakimliğince reddedilerek Melek İpek’in tutuklu yargılanmasına yönünde karar verdi. İlk günkü inancımız ve gayretimizle Melek İpek’in özgür kalması için mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 20
  • Naciye 3 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kadın var bu durumda olan hep kadınlara oluyor benim esimde işi yok ve sürekli oturuyor dunys umurunda değil ve elimden birsey gelmiyor ortada 2 tane çocuğum var iş bulursam ben çalışacağım
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    evlenirken nasil bir kriterlere baktin ?! namaz kiliyormu diye sordunmu? yoksa yakisiklimi seni kiskanmiyor istediğini giyebilecegine izin veren bir kocamiydi tek kriterin?!?? eee öyle kocaninda sonu o olur
    Cevapla
  • muhakeme 3 yıl önce Şikayet Et
    en doğrusunu Allah bilir. şu yalan ve yalancılarla dolu dünyada kim doğru, kim yanlış, kim şahit, kim hakim, kim mahkum kim bilir!
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    o zaman herkes bir bahane ile adam öldürsün.her ne sebep olursa olsun adam öldüremesin.çünkü dinimiz böğle emir ediyor.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bırakın su kadını çektikleri yetmiyor mu kardesim bırakın
    Cevapla
  • İBRAHİM65 3 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas yapmış iyi yapmış onun yeri çocuklarının yeridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!