Sedat Peker sınır dışı edildi

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; Sedat Peker ülkede kalış amacına aykırı davrandığı gerekçesiyle sınır dışı edildi.

Sedat Peker sınır dışı edildi
Sedat Peker sınır dışı edildi
GİRİŞ 19.01.2021 19:22 GÜNCELLEME 19.01.2021 19:23
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Sedat Peker'in bir süre önce yerleştiği Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nden sınır dışı edildiği öğrenildi. Ülkenin İçişleri Bakanlığına ait resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Peker'in sınır dışı edilmesine gerekçe olarak kısa süreli kalış amacına aykırı davranması ve belirlenen ikametgahını kötüye kullanımı gösterildi.

MAKEDON BASINI DA HABER YAPTI

Sedat Peker'in sınır dışı edilmesi Makedonya'da yayın yapan birçok haber sitesine de konu oldu. Konuyla ilgili çıkan haberlerde "Polis, Türk kökenli tanınmış bir uyuşturucu baronunu tutuklayarak sınır dışı etti" ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 52
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin yarısı hdp pkklı chpkk varken polisin ugrastıgı ise bak
    Cevapla
  • HİLAL 3 yıl önce Şikayet Et
    vatanımızda elini kolunu sallıyarak dolaşan binlerce teröristten ve terörist seviciden binlerce kez fazla bir adam,vatansever birisi,geçmişinde yanlışları okabilir ancak uzun yıllardır devlete millete desteğiyle biliyoruz pekeri
    Cevapla
  • ADANALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Burda bu çakalı savunanlar delikanlı diyenler olmuş. Reis Recep Tayyip Erdoğan bu çakalı nasıl da kedi yaptı. Asıl delikanlı asıl yiğit Tayyip Reistir ötesi hikaye. Dağılın şimdi gofti kabadayılar.
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    sedat peker adamdır bilmeden atın yanına gelinde söyleyin delikanlılar.
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    He he sen çok tanıyorsun her gün yanindaydin hayatta çalışmayan birinin neden o kadar parası var
    Cevapla
  • Kanun 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin ve kanunun üstünlüğü vardır se n kendini kabadayi diye geçin fakir fukaradan harç al bu devlete ve millete hizmet ettiğini soyle varmı böyle bir dünya
    Cevapla
  • Bafrali 2 yıl önce Şikayet Et
    sen uyusturuyla alakali olana adam diyorsan yaziklar olsun benim gözümde sadece ALLAHIN c.c kanunlarina uyanlara adam derim.
    Cevapla
  • Kabus 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkez kendi dünyasına baksın boyundan büyük kelimelerle klavye zırtoluğu yapmasın.klavyede aslan kesiliyor bazı çakallar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...