Kılıçdaroğlu'na anlamlı tepki! İsmi bulvardan silindi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, Elbistan ilçesindeki Kemal Kılıçdaroğlu Bulvarı’nın ismini Milli İrade Bulvarı olarak değiştirdi.

Kılıçdaroğlu'na anlamlı tepki! İsmi bulvardan silindi
Kılıçdaroğlu'na anlamlı tepki! İsmi bulvardan silindi
GİRİŞ 21.01.2021 20:46 GÜNCELLEME 21.01.2021 20:46
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı’da gerçekleştirilen mitinge katılan liderlerin isimleri Elbistan’daki bulvarlara verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi de Pınarbaşı Mahallesi’ndeki bulvarına verilmişti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, son yaptığı toplantı da Kemal Kılıçdaroğlu Bulvarı’nın ismini Milli İrade Bulvarı olarak değiştirilmesine karar verdi.

MİLLİ İRADE BULVARI OLARAK DEĞİŞTİRİLECEĞİNİ MAHİR ÜNAL AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, 15 Ocak’ta katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu Bulvarı’nın ismini değiştirileceğini açıklamıştı. Ünal, isim değişikliğiyle ilgili şunları söylemişti:

"Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi, bir bulvara Kemal Kılıçdaroğlu Bulvarı ismini vermiş. Elbistan Belediyesi Ak Partili bir belediyedir ve ismi ne zaman vermiş biliyor musunuz? 7 Ağustos’ta Yenikapı Mitingi’nde 15 Temmuz’dan sonra bir Yenikapı ruhu oluşmuştu, Türkiye’de bir milli mutabakat ortaya çıkmıştı. Elbistan Belediyesi 7 Ağustos’ta o mitinge katılan bütün liderlerin, Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun isimlerini çeşitli bulvarlara vermişti. Yani bu onları o kadar mutlu etmiş ki. Geçen gün belediye başkanım ’Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini değiştireceğiz ve Kemal Kılıçdaroğlu Bulvarı’nı Milli İrade Bulvarı yapacağız. Çünkü milletin seçtiği Cumhurbaşkanına sözde Cumhurbaşkanı dediği için bunu millet iradesine karşı bir hakaret sayıyoruz ve o bulvara Milli İrade Bulvarı ismini vereceğiz’ dedi."


 


 

YORUMLAR 110
  • KRAL 3 yıl önce Şikayet Et
    ülke için ne yaptı caddeye adını veriyorlar iyi olmuş hiç bir yere adı verilmesin(İNADINA CUMHUR İTTİFAKI)
    Cevapla
  • SİVAS,LI 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede el üstünde tutulan terör ve terör seviciler chphdpipsp,terör ve yandaşı olmak moda oldu,korkumuzdan akp diyemiyoruz.düzene küfretmek moda oldu hükümete hakaret etmek ayrıcalık oldu,bu nasıl bir iştir arkadaş artık yaşamak bir zulüm oldu bu iğrenç insanlara bir şey yapılmıyo
    Cevapla
  • konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    yerinde olmuş elinize saglik efendim
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    İllaki merkezde vardır bir umumi tuvalet. Oraya verilsin ismi. Gelen giden mıçsın.
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu işleri de hergun zamlanan milletin tükettiği gıdalara bı çare yalakalar yumurta tereyağ ABD ile aynı fiyat siz burda goy da goy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı