Bakan Gül'den flaş açıklama! Bakan Soylu'nun annesine hakaret edilmişti

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine yönelik sosyal medyada yapılan çirkin saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Gül'den flaş açıklama! Bakan Soylu'nun annesine hakaret edilmişti
Bakan Gül'den flaş açıklama! Bakan Soylu'nun annesine hakaret edilmişti
GİRİŞ 22.01.2021 11:05 GÜNCELLEME 22.01.2021 11:50
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Bakan Gül, AYM'nin Berberoğlu kararına ilişkin,  "Bu uygulanmayacak anlamına gelmez. Kararlar uygulanmak için vardır. Hukuk devletinde de kurallar, hukukun emrettiği hükümler geçerlidir. AYM'nin kararları çerçevesinde olması gereken budur, kararların da uygulanması gerekir.

Adaletin gözü bağlıdır. Kimsenin o gözün açılmasına izin vermemesi lazım. Hak neyse, hukuk neyse onun yerine getirilmesi hukukun gereğidir" açıklamasını yaptı.

HAK ETTİĞİ CEZAYI BULACAĞINA İNANIYORUM

Bakan Soylu'nun annesine yönelik hakaret içerikli paylaşım ile ilgili ise "Kadınların onuru her şeyin üstünde. Anneler başımızın tacı. İçişleri Bakanımızın validelerine yapılan insanlık dışı saldırıyı, ifadeleri lanetliyorum. Alçak ifadeleri kullanan kişinin de hukuk önünde hak ettiği cezayı bulacağına inanıyorum. Bu konuda yasalarla ilgili ihtiyaçlar olduğu takdirde değerlendirmeler elbette yapılır. " dedi.

YORUMLAR 108
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hakları ülkemizde çok yanlış yorumlanıyor insan hakları suçlu haklarından ibaret değildir bu kanunları ben çıkarmadım değiştirin küfür hakaret kavga olaylarına kırbaç cezası getirin cezaevlerinde tek tip elbise getirilemedi tek kişilik hücre sistemi getirilemedi bu suçlulara neden bu kadar değer veriliyor anlamış değilim günde 2 öğün tek kişilik hücreler tek tip kıyafet kafalar ustura tıraşı mahkum psikolojisi hissettirilmeli hak edene kötek olmalı yoksa bu sosyete kanunlarla suç oranları düşmez
    Cevapla
  • yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    o alçağa tahliye kararı veren Hakimlere o küfürlerin onda birini et de bak sana ne yapıyor.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru demişsin arkadaşım o hakimde can taşıyor anası babası bacısı var sokağa pazara çarşıya elbet çıkacak bunu hatırlattığın zaman adalet bak nasıl yerini buluyor bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • Tamer. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi adalet sistemidir. Yıllardır milletin ensesinde boza pişiren bu sistem vadesini çoktan doldurdu. Yeter artık. Avrupa için dikilen bu elbise bize olmuyor. Derhal vazgeçilmelidir. Milletin özüne uygun kanun nizam olmalıdır.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık kardeşim
    Cevapla
  • Lütfi 3 yıl önce Şikayet Et
    HAKARETLERİ ARGO KARARI VEREN HAKİMLER OLDUKÇA BİRİLERİ BÖYLE REZALET İFADE KULLANMAYA DEVAMEDECEKLERDİR.iLGİNÇ OLAN AYM bile mit tırları casuslarına haksızlık yapıldığı kararında.
    Cevapla
  • Skn 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Devletinde hukuk mahkemelerinin en üst merci Yargıtay Genel Kuruludur, Anayasa Mahkemesi temyiz makamı olmadığı gibi üst mahkeme de değildir, AYM TBMM'nin çıkardığı yasaları Anayasa'ya uygunluk açısından denetlemekle sorumlu SİYASİ bir kamu kurumudur, bir mahkeme bile değildir, Bireysel başvuru kanununu kendi çıkardığı iç tüzük maddeleriyle dizayn edip kanunun kendisine vermediği yetkiyi kullanarak Anayasa'ya aykırı olarak kendisini üst mahkeme olarak konumlandırmaya çalışmaktadır, bunun adı devlet içinde devlet olmaktır ve bu kabul edilemez, bireysel başvuru hususunun sınırları en kısa süre kanunla belirlenmeli ve AYM'nin hukuksuzluklarına son verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek