Odatv'den skandal Yavuz Bahadıroğlu manşeti

Gerçek adı Niyazi Birinci olan tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun vefatıyla ilgili haber yapan Odatv, attığı manşet ile ahlaksızlığını tekrar gösterdi.

Odatv'den skandal Yavuz Bahadıroğlu manşeti
Odatv'den skandal Yavuz Bahadıroğlu manşeti
GİRİŞ 22.01.2021 11:29 GÜNCELLEME 22.01.2021 11:29
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Birkaç saat önce oğlu Mücahit Birinci sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gerçek adı Niyazi Birinci olan tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun vefat haberini duyurdu. Fikir ve araştırmalarıyla gençlerin tarihe bakışında yeni ufuklar açan ve gençlere tarihi sevdiren Yavuz Bahadıroğlu’nun vefat haberi derin bir yasa boğdu.  Siyasilerden, sevenlerinden, dostlarından ‘baş sağlığı’ mesajlarının yağdığı Twitter’da ‘Yavuz Bahadıroğlu’ ismi gündeme yerleşti.

Odatv'den skandal manşet

Bahadıroğlu’nun vefat haberi ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken Odatv insanların acısından beslendi.

Eserleri ve anlatımıyla gerçek tarihe dair katkılarda bulunan Yavuz Bahadıroğlu Odatv tarafından defalarca lince uğrasa da ‘vefat haberiyle’ ilgili yaptığı paylaşımda basın etiğiyle bağdaşmayan ahlaksız ifadelerde bulundu.

Odatv Yavuz Bahadıroğlu için ‘Atatürk düşmanlığıyla tanınan isim öldü’ manşetini atarken, haberde, “Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla bilinen Atatürk düşmanı kimliğiyle tanınan Niyazi Birinci hayatını kaybetti...” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada tepki yağdı

Milli-manevi değerleri yaptığı haberlerle alaşağı eden Odatv’nin ölüm haberi üzerinden attığı skandal manşete tepki yağdı. Yavuz Bahadıroğlu'nun oğlu Mücahit Birinci de babasının acısı daha tazeyken Odatv tarafından atılan manşete tepki gösterdi.

YORUMLAR 47
  • ali haydar dönmez 3 yıl önce Şikayet Et
    AMAN DİKKAT ! amaçları toplumu bölmek bunlara en güzel cevap toplumu bir araya getirmektir
    Cevapla
  • Mutluluk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahirette inşallah Atatürk ile hasrolurlar
    Cevapla
  • ve diğerleri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanallarla mücadele etmeliyiz öncelikle tuttuğumuz aygıtları bir müddet bırakıp Zikr'e yönelmeliyiz, yalnız öleceğiz, bu kanallarla bu şekilde mücadele edeceğiz ALLÂH hocamızın taraftarlarını gerçek mücahitler kılsın sayısını ve mücadelesini artırsın biz İslamı anlamadıkça ne sevdiğimiz saygı duyduğumuz büyüklerimize ne de aynı akıbet başımıza geldiğinde kendimize bir faydamız dokunmaz İslam mücadele diyor.
    Cevapla
  • yellow rose 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl Atatürk insandı ve öldü ise onu tasvip edende etmeyende ölecek Yavuz Bahadıroğlu nun ölmeyeceğine dair bir yorumu yok aksine ona bu manşeti atanlar Atatürk ölmedi veya ölmez diye sapıklıyor veya tanrı ilan ederek kemalizm diye bir din yapmaya çalışıyor, herkes gibi adam yani Yavuz B. da buna karşıydı ve o öleceğini ve tekrar dirileceğini bildiği gibi add militanları gibi ölmekten korkmuyordu ve dikkat sizin militanlarınızda ölüyor son bir kaç yılda öbür tarafa giden bir çok ateist sizin add elemanı değil miydi bu arada inanmadığınız tekrar diriliş varya ya sizin inanmadığınız gibiyse ne halt edeceksiniz merak konusu
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Ağabey'in güzel insan olduğu Karanlık Oda'nın yorumundan belli. Zaten %99.9 ihtimal ile, bunların iyi dediği kötü, kötü dediği de iyidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı