PKK'nın hücre evine çevirmişler! HDP ile ittifak kuranlar buna ne diyecek!

HDP Esenyurt ilçe binasında asılı, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın afiş ve posterlerinin indirilmesi, asanların yakalanması için operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'nin Esenyurt binasına yönelik düzenlenen operasyona ilişkin son dakika gelişmelerini aktardı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da HDP ile ittifak kuranlara tepki gösterdi.

GİRİŞ 24.01.2021 15:40 GÜNCELLEME 24.01.2021 15:40
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Esenyurt ilçesi HDP binasında dezenfekte çalışmaları yapan Belediye ekipleri çektikleri fotoğraflarla adeta PKK'nın hücre evini andıran o görüntüleri ortaya çıkardı. HDP Esenyurt İlçe binasında çok sayıda teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri görüntülendi.

HDP ESENYURT İLÇE BİNASINA OPERASYON

HDP Esenyurt ilçe binasında asılı, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın afiş ve posterlerinin indirilmesi, asanların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt Belediyesi personelinin HDP ilçe binasında dezenfekte işlemi yaparken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, örgüt elebaşının afiş ve posterlerinin görülmesi üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası HDP ilçe binasına girdi. Binada aramaların sürdüğü, konuya ilişkin gözaltı olabileceği bildirildi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu şu ifadelere yer verdi;

23 Ocak 2021
Gece 23.30
Esenyurt HDP binası

Demokrasinin istismarı her daim mümkündür..
AİHM kararları, Venedik kriterleri vs..
Batı istismara müsaade etmiyor,
Ancak bizden istiyor.

Dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde buna müsaade edilmez...

 

HDP İLE İTTİFAK KURANLAR NE DİYECEK?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, skandal görüntüleri paylaşıp şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakır Anneleri'nin HDP binalarının önünde neden beklediğini hala anlamayan kaldı mı?

Bir kere daha görüyoruz ki HDP DEMEK, PKK DEMEKTİR!
HDP ile ittifak kuranlar bu görüntüler karşısında ne diyecek?

Maalesef yine susacak, cürümlerine devam edecekler!

İFADELERİ ALINDI

HDP Esenyurt ilçe binasında bölücü terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerine yönelik başlatılan operasyonda ilçe binasının elektriğinin de kaçak olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında Esenyurt ilçe eş başkanları Ercan S. ve Dilan K.’nin de ifadeleri alındı.

HDP Esenyurt İlçe başkanlığında bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin duvarlarda olduğunun tespiti üzerine başlatılan soruşturmada ilçe binasına dün gece operasyon düzenlenmişti.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası ilçe binasında yapılan aramalarda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın poster ve resimleri, üzerinde YPJ yazılı bez flama, bin adet afiş, örgüt propagandasının yapıldığı çeşitli dergiler ile çok sayıda kitap, 3 harddisk, 2 laptop, 2 DVD ve 2 video kaset bulundu.

KAÇAK ELEKTRİK KULLANIYORLARDI

Soruşturma kapsamında HDP Esenyurt İlçe Başkanı Ercan S. ve Dilan K, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan emniyette ifade verdi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yapılan incelmelerde elektriğin de kaçak olarak kullanıldığı belirlendi.
Yaklaşık 4 yıldan beri kaçak olduğu öğrenilen ilçe binasının elektriği BEDAŞ ekiplerince kesildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

YORUMLAR 160
  • Karabatak 3 yıl önce Şikayet Et
    Saadet,CHP ve İYİ partiyide basın aynı şeyler oradanda çıkar
    Cevapla
  • bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp nin bütün şubelerine baskın yapın hepsinde aynı görüntüler çıkar
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP hiç 1 şey yokmuş gibi davranır
    Cevapla
  • LİDER 21 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek PKK YI Tercih ettiklerini bal gibi biliyorlar. Dahası , O Meral denen zat tv de ittifak yok deyip gizliyor . Bir yandanda TERÖRİST SELO çıksın Diyor. Gerçekten PKK yla iş tutan VATAN HAİNİDİR. Bunların Takiyeci olduğunu SEÇMEN KESİN OLARAK ANLAMIŞTIR. AİHM dediğin neki? Bir düşünün ,Düşmanımızdır. BOSNA HERSEK katliamını yaptıran bizzat AIHM.dir. HOLLANDA sırpları AİHMe güvenerek katliama davetiye çıkarttı.
    Cevapla
  • Gürcan. 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi partililer bakalım bu sefer nasıl kıvıracaklar ATAMIN partisinden söz edenler kimlerle kolkola girdiklerini halâ inkârmı edicek yazıklar olsun utanmaları gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?