Kabe fotoğrafının yere serilmesine soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin resen soruşturma başlattı

Kabe fotoğrafının yere serilmesine soruşturma başlatıldı
Kabe fotoğrafının yere serilmesine soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 29.01.2021 19:44 GÜNCELLEME 29.01.2021 19:56
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Açıklamada, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesi olayı ile ilgili olarak ‘halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan resen soruşturma başlatılmıştır” denildi.

YORUMLAR 26
  • karadüzü 3 yıl önce Şikayet Et
    Laf üretmek değil!!! İcraat; nedir diye sorulsa, hiç zaman geçirmeden, en ağır şekilde cezalandırma. Ceza nedir diye sorulsa, hiç tereddütsüz, hücre cezası. Allah C.C. Kabe-i Muazzama'ya hakaret edenleri kahreylesin. Eğer bir daha bu çirkefliğe cesaret edemesinler deniliyorsa, caydırıcı bir ceza verilmelidir.
    Cevapla
  • SEYFULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür ahlak dışı ve kelimenin tam anlamıyla hadsizlik ve pervasızlığın zirve yaptığı bir davranış ve uygulamanın basit bir öğrenci ihmalkarlığı yahut provokasyonu olarak değerlendirilmemesi gerekmektedir.Arka planda bu arsız sufleleri çekenlere de ulaşılması icap etmektedir....
    Cevapla
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    hep yaptıkları yanlarına kalıyor .milleti tahrik etmek istiyorlar .devlet gerekeni yapmalı.vatandaşa bırakmamalı .bunları yapanlar ülke iç savaşa gider rahatlığı ile bunları yapma özgürlüğü nü kendilerinde buluyorlar .
    Cevapla
  • Muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar 150 babalı.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Kâbe fotoğraflarını yere serenler içerideki (dahili) bedhahlardır. Sanılmasın ki bunlar bağımsız ve bağlantısızdırlar. Bunların tasması harici bedhahların elindedir ve onların uşaklarıdırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi
Tarım Kredi Market'ten 45 üründe büyük indirim