Erdoğan'la görüşen SP'li Asiltürk'ten suçlamalara sert cevap: Güler geçeriz...

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından partisinden Ali Aktaş, Asiltürk'ü 'partiyi bölmekle' suçlamıştı. Asiltürk bu sözlere, "Aktaş partimizde olan birisi değil. Şimdi o kişinin açıklamaları partiyi temsil eder mi? Biz cevap vermeye tenezzül bile etmeyiz" yanıtını verdi.

Erdoğan'la görüşen SP'li Asiltürk'ten suçlamalara sert cevap: Güler geçeriz...
Erdoğan'la görüşen SP'li Asiltürk'ten suçlamalara sert cevap: Güler geçeriz...
GİRİŞ 30.01.2021 23:20 GÜNCELLEME 30.01.2021 23:21
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesinin ardından ortaya 'Saadet Partisi Cumhur İttifakı'na geçiyor' iddiaları atılmıştı.



ASİLTÜRK'TEN SERT YANIT

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Antalya Belediye Başkan Adayı olan parti üyesi Ali Aktaş'ın 'Partiyi bölüyor' diye suçladığı Asiltürk'ten iddialara yanıt geldi.

Saadet Partisi'nin Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan da Asiltürk'ün Erdoğan'la görüşmesiyle ilgili, "Partimiz AK Parti-MHP sofrasına meze olamaz" demişti. Asiltürk, Bozan'a da sert sözlerle yüklendi.

"PARTİMİZLE HİÇBİR İLGİSİ YOK"

Oğuzhan Asiltürk, Ali Aktaş için, "Ali Aktaş partimizde olan birisi değil. Partimizle hiçbir ilgisi yok. Zamanında bir belediye başkanı adayı yapmışız o kadar. Biz ona herhangi bir anımızda görev vermişiz, geçmiş gitmiş. Şimdi o kişinin açıklamaları partiyi temsil eder mi? Ne derse desin. Biz cevap vermeye tenezzül bile etmeyiz." değerlendirmesini yaptı.

'GÜLEREK GEÇERİZ'

Asiltürk, Diyarbakır İl Başkanı Bozan hakkında da şunları söyledi: "İl Başkanı partimizi mi idare edecek? Parti, il başkanlarını idare eder. Bu açıklamalara musamaha göstermemizin sebebi birilerini kırmamak içindir. Bizim yerimize başkaları konuşursa gülerek geçeriz."

'SAYIN CUMHURBAŞKANI NE DEMİŞSE ODUR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini ziyaretine de değinen Asiltürk, sözlerini şöyle tamamladı:

Sayın Cumhurbaşkanı'nın beni ziyareti ile ilgili günlerdir aynı şeyleri söylüyorum. Benim bu konuda 'Cumhur İttifakı'na katılayacağız' ya da 'Cumhur İttifakı'na katılmayacağız' demem bir defa saygıya aykırı. Sayın Cumhurbaşkanımız beni bir abi görerek ziyaret etmiş. O konuşmadan, benim bir şey söylemem saygısızlık olur. Sayın Cumhurbaşkanı ne açıklarsa o şekilde kabul edilmeli.

KAYNAK: YENİ AKİT
YORUMLAR 33
  • Milli duruş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün milli görüşçüler, ülkücüler, mukaddesatçılar kısacası sağ görüşlü güçlü bir blok barajları yıkar geçer. Sol bile sağın eskileriyle belediye alıyor. Akp, mhp, bbp, yeniden refah partisi, Sp, Anap,Dp vb. güçlü bşr sağ blok oluşturulmalı. Sol faşist zihniyet te ülke bırakılmamalı
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun inşallah, Rabbim uzun ömürler versin. Günlümüzde taht kurdun . İşte bu kadar .
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fesih Bozan Beyfendi HDP yemi yem edelim ne dersin Diyarbakır lı Hazret.?????......
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ile birlik olup kendi davasina ihanet ettiler. Bu zihniyettekilerin AK parti ile ittifaka faydası olmaz.
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Zararı olmasın......
    Cevapla
  • Akbezli 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl tük ismi gibidir. kara molla oğlu da ismi gibidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!