Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir cumhuriyet savcısının şikayeti üzerine ifadesi alınan şüphelinin serbest bırakıldığı ve gözaltında tutulmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı
Ordu'da savcının şikayetçi olduğu kişi serbest bırakıldı
GİRİŞ 31.01.2021 00:42 GÜNCELLEME 31.01.2021 00:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ünye Adliyesinde görevli bir cumhuriyet savcısı, ikamet ettiği sitenin kapalı otoparkında bulunan aracının cam sileceklerine zarar verildiği ve aracına not bırakıldığı şeklinde şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında notu yazdığı ve aynı sitede ikamet ettiği belirlenen S.U'nun, İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı.

S.U, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili dün bazı basın ve sosyal medyada yer alan "Savcının yanlış parkına yazılı sitem gözaltı yaptırdı" şeklindeki haber ve paylaşımlardaki gibi şüphelinin, gözaltında tutulması, tutuklanması veya cezaevine gönderilmesinin söz konusu olmadığı belirtildi.

YORUMLAR 6
  • saydemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Üstünlerin hukukuna HAYIR,Mahkeme i Kübrada işte bu yok,hesaplar görülecek,nasıl placak Allah bilir.Adalet bakanımıza teşekkürler.bakalım hsyk ne diyecek,umarız adalet yerini bulur.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer sileceği kıracaksa neden not yazsın adam? Sileceğe zarar verdiğini hiç sanmıyorum ama adalet dağıtma gayretinde olacak kişide KİBİR olmamalı. Kibirden yapıp yapmadığı hakkında inceleme başlatılıp doğruysa görevden alınmalı.
    Cevapla
  • alp066 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke de "sen benim kim olduğumu biliyormusun?" zihniyeti ne zaman bitecek.
    Cevapla
  • Urfalı 63 3 yıl önce Şikayet Et
    savcılar halkın davalarını unutmuş Kibir peşinde yok ben savcı yım kim beni kızdırır... geçin kardeşim bunları işinize gücünüze bakın
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben savcıyı ne de olsa, su kafadan kurtulun. Mesleğinizi severek yapın. Ben ne de olsa hakim olacağım savcı olacağım bunun bana verdiği gucle yaşayacağım hırsıyla hukuk fakültesini okumayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi