Gül: Hepimiz için heyecan verici bir müjde!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa vurgusu hepimiz için heyecan verici bir müjdedir." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 01.02.2021 22:10 GÜNCELLEME 01.02.2021 22:20
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıklamasındaki, yeni anayasa ile ilgili bölümü Twitter hesabından paylaştı.

Adalet Bakanı Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa vurgusu hepimiz için heyecan verici bir müjdedir. Hukuk reformumuzun temel hedeflerinden biri olan yeni sivil ve demokratik bir anayasayı hayata geçirmek; geleceğimize, çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 31
  • Derya 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli manevi degerlere, başörtüsü , cuma gibi dini değerlere, ayrimciliklara en agir cezanin verildiği, başörtüsü yasağının kişilerin insafina bırakılmadığı anayasayla guvence altına alındığı, terörü sozleriyle destekleyen, devlete hakaret eden memur, savcı gibi çalışanların isten atılmasını içeren bir anayasa olur inş.
    Cevapla
  • Dadaş 25. 3 yıl önce Şikayet Et
    sen işini layıkıyla yapan birisi maalesef degilsin. yetersizsin.
    Cevapla
  • adam 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah inançlarımıza uygun batıdan uzak devşirme olmayan bir anayasa olur
    Cevapla
  • A.A.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Yep Yeni bir Anayasa, Türkiyenin ve Müslümanin Ruh yapisina hitap eden bir Anayasa Sart oldu.! Birakin su delme takma Avrupanin cesitli Ülkelerinden getirilmis ve ne oldugu belli olmayan Anayasayi. Bir an önce, ivedilikle YENI ANAYASA YAPILMALI
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İşe bak! Anayasa çalışması var ama Adalet Bakanı'nın haberi yok. Sahi kimin haberi var!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!