Melih Bulu: İstifa etmeyi asla düşünmüyorum

Son dakika haberi: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, "İstifa etmeyi asla düşünmüyorum" dedi.

GİRİŞ 03.02.2021 11:32 GÜNCELLEME 03.02.2021 12:20
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, "İstifa etmeyi asla düşünmüyorum" dedi. Bulu, protestolarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Öğrenciler başkalarının özgürlüğünü engelleyici tarzda duruma girdiler. Uyarılmalarına rağmen abluka kalkmadığı için tedbir alma zorunluluğu doğdu. Bütün olay bundan ibarettir. 

Boğaziçi Üniversitesi Türkiye'nin en güzide kurumlarından birisi. Boğaziçi öğrencilerinin ve hocalarının her türlü görüşü çok önemli. Demokratik sınırlara uyduğu sürece insanların kendini ifade etme hakları vardır. Ben de buna sonuna kadar izin veren bir rektörüm. Bununla birlikte başkalarının haklarını suistimal eden, onları zorlayan noktalara geldiği zaman da bunları olabildiğince engellemeye çalışıyorum. Demokratik eleştiri kültürünü mutlaka bizim korumamız lazım. Bu ülkemiz için de Boğaziçi için de çok önemli. 

Maalesef bazı gruplar bu protesto kültürünü biraz aşırıya götürdüler. Evvelsi gün rektörlük binasının 3 kapısı da ablukaya alınarak içeride çalışanların saat 9'a kadar dışarı çıkmaları engellendi fiili olarak."

YORUMLAR 242
  • Memo can 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun.terröre chp ve kaftancioglunun hdp nin baskisindan dolayi istifa etme! Onlar pasa pasa senin görevini kabullencekler. Istemiyorum demekle idari makam terk ettiremezler bu devlet atamasidir okadar. Devlet tayin eder devlet alir görevden disaridaki capulcular bilesin!!!
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamların amacı yolu açmak bu rektör istifa ederse hiçbir üniversite de rektör calistirmazlar vede işlerine gelmeyen hiç kimse böylece darbe bekliyorlar halk tv canlı yayinliyor
    Cevapla
  • Demie 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam islam vatan ve millet için calistiginiz sürece sizinleyim ....
    Cevapla
  • ziyacan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu millet tanka tüfeğe kafa tutup bedenini siper edip Gazi olup,Şehid verdi,3 beş şeref yoksununamı papuç bırakacak.kahrolsun ülkemizi kaosa sürükleyen soysuzlar...
    Cevapla
  • Mete TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslaaaa istifa etme hocam. it ürür kervan yürür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı