Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 Düğünler ve Nişanlar başladı mı?

Düğün salonları bu yıl ne zaman açılacak? 2021 yılı içesinde evlenmeyi planlayan çiftler ve düğün salonu sahipleri hazırlıklara başlamadan önce yetkililerden gelecek haberi bekliyor. İşte evlilik hayali kuran genler için güncel detaylar...

Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 Düğünler ve Nişanlar başladı mı?
Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 Düğünler ve Nişanlar başladı mı?
GİRİŞ 12.02.2021 16:55 GÜNCELLEME 12.02.2021 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kış aylarının yavaş yavaş sonlarına yaklaşılması ile birlikte dünya evine girmek isteyen çiftler düğün salonlarının ne zaman açılacağına dair kesin tarihi merak etmeye devam ediyor. Zira Kış aylarından hazırlıklara başlayan çiftler, ev kurmaya, eşyaların taksitlerini ödemeye, düğün plan programlarını yapmaya başlıyor. Peki evlenecek gençlerin merak ettiği düğün salonları ne zaman açılacak. İşte detaylar....

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

2021 yılı içerisinde düğün salonlarının ne zaman açılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

2. Dalganın Türkiye'de etkisini göstermesi ile birlikte yetkililer yeni kısıtlamaları uygulamaya aldı. Düğün salonları da bu kısıtlamalardan nasibini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır." ifadesine yer verdi. 

YASAKLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?

Mart - Nisan ayı içerisinde mevcutta uygulanan yasaklar ve kısıtlama tedbirlerinin vaka sayılarında düşüşün yaşanması ile birlikte daha öncesinden olduğu gibi kademeli olarak kaldırılacağı öngörülüyor. 

İlk kaldırılacak kısıtlamalar arasında ise hafta içi olan sokağa çıkma yasağının akşam 21:00'dan 23.00'a çekilmesi veya tamamen kaldırılması şeklinde olacak düşünülüyor.

YORUMLAR 2
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğün salonları bi anönce açılmalı düğün yapanlar salon sahibi başta boş bi adaya .6 ay bedava zorunlu tatil yapmalı orda kumar eğllence selbes olmalı bundan sonra tahminim sorun kalmaz.bi an önce salonları açın.
    Cevapla
  • ﷼﷼﷼© 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar bile açılmazken, düğün salonlarının açılmasını isteyen bir topluluk....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor