Son dakika: 10 Şubat koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 135 bin 867 Kovid-19 testi yapıldı, 8 bin 642 kişinin testi pozitif çıktı, 98 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1.308 oldu, 7 bin 903 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 445 bin 285'e yükseldi.

GİRİŞ 10.02.2021 20:14 GÜNCELLEME 10.02.2021 21:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 95 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 2 bin 998’e yükseldi. Toplamda 30 milyon 893 bin 496 test yapıldı.

10 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

İYİLEŞEN SAYISI 2 MİLYON 445 BİN 285'E YÜKSELDİ

Ağır hasta sayısı 1308 oldu, 7 bin 903 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 445 bin 285'e yükseldi.

BAKAN KOCA: 28. GÜN İKİNCİ DOZ AŞIMI OLDUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “28. gün ikinci doz aşımı oldum” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada korona virüs aşısının ikinci dozunu olduğunu belirtmişti. Bakan Koca, Twitter'dan o anları paylaştı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, "28. gün ikinci doz aşımı oldum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • Kontenjan2 3 yıl önce Şikayet Et
    BU ESNAF ,,lokanta KAHVEHANE ,vs..YASAĞI BU ŞEKLİYLE NEDİR NEDENDİR YAHU DA DENİLİYOR?????:::::::::::.LÜTFEN İZAHAT EDİLSİN,,,(yahut bi antikor testi geliştirilsin),,,,,,,,,,SAĞLIK ÇALIŞANLATI YEMEKLERİNİ ,,,,,,,,nerede yiiiypooor deniliyor????????FABRİKALARDA YEMEKLER NEREDE YENLİYOR DENİLİYOR??????????YEMEKHANEDE YEMEK YENİLİYORKEN,,,,,kahvehane,,lokanta neden KAPALI DA DENİLİYOR???????????? Bütün kamu kurum kuruluşları çalışmada ,,LOKANTAKİ,,KAHVEDEKİ MESAFEDEN DAHAYAKIN MESAFEDE DENİLİYOR……..HERKES HERGÜN OTOBÜSTE MİNÜBÜSTE,,,,METRODA,,TRAMVAYDA,,, LOKANTAKİ,,KAHVEDEKİ MESAFEDEN DAHAYAKIN MESAFEDE DENİLİYOR……
    Cevapla
  • selam Sevgilerle 3 yıl önce Şikayet Et
    kimmiyim ben ,,,,,ben , O BEN,,,İŞTE::::::::::antikor testi isteyen de dediler biraz öyle....,,,,,,ULUSAL ULUSLARARASI,,,,omuzomuzaca,,,,,,AYNEENN,,,,,,,mart 2020den beri,,,ANTİKOR TESTİ GEREK EVVELA DİYEN DE BEN..,,dipanser düzeniisteyen de öyle,,,ilk günlerde,,, camiler neden kapalı,,,RİSKLİLİLİĞİN İÇİNDE BİLHASSA SOLUNUM RİSKLİ .FABRİKALAR NEDEN AÇIK da diyen ben,,, ....BEN O BEN,,YANİİ.......(şükür farkettiğim yanlışlıkları bildirmişilğin de RAHATLIĞINDA,,,fiiliytta olması gerekenleri de BİLDİRMİŞLİKLE,,,DEKLARASYONLA DA ayrıca)........HAYDİ KALINSIN SAĞLICAKLA...
    Cevapla
  • selam Sevgilerle 3 yıl önce Şikayet Et
    Son olarak,,,şükür diye tabiki hale,,,HEP ŞÜKÜR,,DAİMA ŞÜKÜR (ELHAMDULİLLAH)
    Cevapla
  • sorular...4 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorular varmış………… ((İLLAKİ PFİZER DİYENLER EN BAŞINDAN BELLİ,,illaki ile sadece kendilerine mi yapılacak,,,yoksa herkese de yapılabilir mi olacak phizer aşısı)) Bu yorumlarda pfizer aşısı,,,,,,isteyene ECZANEDEN SATIN ALINIP DA MI YAPILACAK…….NASIL ŞARTLARDA ,,YAPILACAK DİYE DE SORULMUŞTU,,,,BUNUN CEVABI ALINMADI DA DENİLİYIOR HALA…….?????????? Sorular varmış…………ayrıca ÇİN AŞISI YAPILAN 15 DK,30 DAKİKA SAĞLIK KURULUŞUNDA KALIYOR DENİLİYOR,,pfizerda da yine 15 dk, 30 dk mı?? Kalınacak sağlık kuruluşunda diyenler de var…
    Cevapla
  • sorular...3 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorular varmış…………BU ÇİN AŞISI MEVCUT ŞARTLADA,,,ÇOK RAHAT, saklanır ve KULLANIMDA,,,,ulusal soğuk zincir programına uyumlu da….yan etkisi yok ve etkinliği % 91 dir. denilmiş durumda::::::::::::::::::::::BU PFİZER AŞISI,,,,, nerelerde saklanacak???SOĞUTMA SİSTEMİ ALTYAPISI VARMI????ulusal soğuk zincir rahatlığı varmı???AYRICA ALT YAPI MALİYETİ İÇİN NE KADAR HARCAMA GEREKTİRECEK??????????ve yan etkisi durumu,,,etkinliği durumu nedir??? Deniliyor….
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi