MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar! 5'i Rus 6 kişi...

Suriye’den yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan 5’i Rusya, 1’i de Libya uyruklu olmak üzere 6 kişi güvenlik güçlerince yakalandı. Suriye’den ülkemize yasadışı yollarla girmeye çalışırken Hatay'da yakalanan DEAŞ mensubu Rus uyruklu kadının kırmızı bültenle arandığı belirlendi.

MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar! 5'i Rus 6 kişi...
MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar! 5'i Rus 6 kişi...
GİRİŞ 17.02.2021 10:25 GÜNCELLEME 17.02.2021 15:53
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Suriye'den Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan ve aralarında DEAŞ terör örgütü mensubu da bulunan 6 kişi sınır birliklerimiz tarafından yakalandı.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Milli Savunma Bakanlığı, "Hatay/Narlıca’da görev yapan hudut kartallarımız, Suriye’den yasa dışı yollarla ülkemize girmeye çalışan 5’i Rusya, 1’i de Libya uyruklu olmak üzere 6 kişiyi yakaladı. Yakalananlar arasında yer alan Rus uyruklu bir kadının DEAŞ terör örgütü mensubu olmaktan arandığı belirlendi" dedi.

YORUMLAR 31
  • KAPTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    sıkıştıkça kaçacak delik arıyorlar.
    Cevapla
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan zulümden kaçan kadın, çocuk, yaşlı vb mazlum ve masum değilse, başka ülke topraklarına neden izinsiz girsin ki? Devlet, yasadışı yollardan ülkeye giren suçluları idam etmediğine göre neden yakalar anlamıyorum, milletin kaynaklarıyla beslemek için mi? Bence, özellikle terör bölgelerinden suç işlemek için ülkeye gizli yollardan giriyorlar, izin alacak değiller ya, oracıkta etkisiz hale getirilmeliler. Bak bakalım o zaman, canını seven hiç kimse suç işlemek için bu topraklara girmeye yeltenir mi? Yolgeçen hanı mı burası? Bu kadar rahat girmelerine sebep, yakalanmazsa eylemini yapar, yakalanırsa da nasılsa devlet içeri atıp besler diye düşündüklerinden olsa gerek.
    Cevapla
  • avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim sınırımdan yasal olmayan şekilde geçmeye çalışanları yakalamak doğru değil... Hele hele bu vakitler hiç doğru değil...
    Cevapla
  • Memo can 3 yıl önce Şikayet Et
    ajandir
    Cevapla
  • Vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Vur abi sık kafasına kimse duymasın at kurtlar kuşlar yesin leşlerini
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Vur vur bitmiyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!