Başkan Erdoğan, Emin Saraç Hoca'nın cenaze törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alim Emin Saraç Hoca için yayımladığı taziye mesajında, "İslam'ın doğru şeklide anlatılmasına ve yaşanmasına adadığı ömrü boyunca yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce talebe yetiştiren muhterem hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz" dedi. Erdoğan, Emin Saraç Hoca'nın Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacak.

Başkan Erdoğan, Emin Saraç Hoca'nın cenaze törenine katılacak
Başkan Erdoğan, Emin Saraç Hoca'nın cenaze törenine katılacak
GİRİŞ 20.02.2021 21:50 GÜNCELLEME 21.02.2021 09:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin önde gelen hadis, tefsir ve fıkıh alimlerinden M. Emin Saraç için bazı gazetelerde yayımlanan taziye mesajında, "İslam'ın doğru şeklide anlatılmasına ve yaşanmasına adadığı ömrü boyunca yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce talebe yetiştiren muhterem hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün bazı gazetelerde M. Emin Saraç için yayımlanan taziye mesajında şunları kaydetti: 

"Kıymetli İslam alimi Muhammed Emin Saraç Hoca'mızın vefatından derin bir teessür duydum. İslam'ın doğru şeklide anlatılmasına ve yaşanmasına adadığı ömrü boyunca yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce talebe yetiştiren muhterem hocamızı her zaman saygıyla, hayırla ve duayla yad edeceğiz. Muhammed Emin Saraç Hoca'mıza Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere, talebelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

CENAZE NAMAZINA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Osmanlı alimlerinden, 60 yılı aşkın bir süre Fatih Camisi'nde tefsir, hadis ve fıkıh dersi veren, yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yüzlerce talebe yetiştiren Saraç için bugün öğle namazının ardından İstanbul'daki Fatih Camisi'nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Cihan Dönmez 3 yıl önce Şikayet Et
    masallah reiss
    Cevapla
  • Atmaca 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc hazretleri rahmet eylesin şefaatına nail eylesin vay mubarek insanlara küfredenlere onlara düşmanlık besleyenlere bugün islam düşmanlarından geçilmiyor müslümandan kime zarar gelmiş
    Cevapla
  • Özdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allâh cc rahmet eylesin. AMİN
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Cumhurbaşkanım ne zaman bir Âlim vefat etse hemen cenazesine koşar.Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.şu an CHP iktidar olsaydı vallahi cenaze merasimini yasaklardı.
    Cevapla
  • Mehmet Naim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman Reis! Rabbim size uzun ömür versin .Hak üzere daim ve kaim eylesin. Sağlık sıhhat versin Amin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kabine toplantısı başladı: Öğretmen atamaları için gözler yapılacak açıklamada!
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!