Son dakika: Hulusi Akar'dan peş peşe önemli açıklamalar

Milli Savunma Bakanı Akar yaptığı son dakika açıklamasında, Gara'daki PKK katliamından, ABD ile yaşanan S-400 gerilimine kadar bir çok önemli değerlendirmede bulundu. Akar, TCG Çeşme'ye Yunan F-16'larının tacizi ile ilgili olarak da "Gereken cevap verildi" dedi.

Son dakika: Hulusi Akar'dan peş peşe önemli açıklamalar
Son dakika: Hulusi Akar'dan peş peşe önemli açıklamalar
GİRİŞ 26.02.2021 11:58 GÜNCELLEME 26.02.2021 12:05
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ''Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor'' dedi. Akar, TCG Çeşme'ye Yunan F-16'larının tacizi ile ilgili olarak da ''Gerekli cevap verildi. Bu tutumun iyi komşuluk ilişkilerine uygun olmadığını bir kere daha ifade ediyoruz'' diye konuştu.
 

Son dakika: Yunan F-16'larından Ege'de TCG Çeşme gemisine taciz! Türkiye'den açıklama


Bakan Akar, şunları söyledi;

"Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor. AB 'insan hakları' diyor. Gara'da şehit edilen masum vatandaşlarımızın yaşam hakkı ne olacak? Demokrasi havarileri artık ikiyüzlülüğü bırakmalı...

YUNAN F-16'LARININ TACİZİ

Gerekli cevap verildi. Bu tutumun iyi komşuluk ilişkilerine uygun olmadığını bir kere daha ifade ediyoruz Sadece kendi güvenliğimiz için dost ve kardeş ülkelerin güvenliği içinde mücadele etmekteyiz. 

AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ

İki devlet, tek millet anlayışıyla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Hocalı'da katledilen kardeşlerimizin acısını unutmadık, unutmayacağız. 

ABD'den F-35 ve S-400 açıklaması! Türkiye'ye anlamsız Patriot suçlaması


ABD  MEKTUBUMUZA YANIT VERMELİ

ABD'den Patriot almak istedik ancak çeşitli nedenlerle mümkün olmadı. Rusya'dan S-400 aldık. S-400 milli bir meseledir. Türkiye egemenlik hakkını kullanmıştır. 10 yıl boyunca ABD'ye sunulan tekliflerimize yeterli ve uygun cevaplar alınamamıştır. S-400'ü müstakil olarak kullanacağız. S-400 savunma sistemi, tehdit ve tehlikeye karşı ihtiyaç duyulduğunda kullanılır. Türkiye'ye karşı bir taarruz niyeti yoksa kimseye zararı yok. S-400 meselesi üzerinden ülkemize F-35 başta olmak üzere birtakım kısıtlamalar uygulanması müttefiklik ruhuna uygun değil. ABD çözüm için yazdığımız mektuba yanıt vermeli.

15 TEMMUZ'DAN BU YANA FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLENLERİN SAYISI: 21 BİN 194 KİŞİ

FETÖ ile mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz. 15 Temmuz'dan itibaren TSK'dan 21 bin 194 kişi ihraç edildi.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Salgınla mücadele aynı şekilde rehavete kapılmadan sürdürülmektedir. Temizlik, maske ve mesafeye hepimiz uymak zorundayız. Gevşetmemek lazım. "

YORUMLAR 53
  • orhan01 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç de gereken cevap verilmedi bakanim.Lutfen yalan söylemeyin.Birsuru f16 ile engelleme ve tehdit yapmislar.Bizse bunlari abd ye sikayet ediyoruz.Bunun adina pisiriklik denir.Malesef cok pasifiz cook..
    Cevapla
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu ülkenin büyük kısmını zaten satmış onada Zafer dediler şimdi kalınıyla mücadele ediyo Allah onun şerrinden Ülkemizi korusun
    Cevapla
  • Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunanlar çok olmaya yanimizdan yöremizden geçerek bize kafa tutmaya başladi.Iyi bir ders hak ettiller bence şakamiz olmadigini
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    dune kadar abd den emir alan subaylaimiz bugün abd ye hesap soruyor elhamdülillah
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan azerbaycana ettiğiniz yardim için teşekkür ediyoruz saygılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek