28 Şubatçılara 'özür dileyin' çağrısı

28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde Twitter’da bir kampanya dikkat çekti! Kısa sürede Twitter gündem listesine de giren bu kampanyada kullanıcılar 28 Şubat’ın aktörlerine özür dileyin çağrısında bulundu.

28 Şubatçılara 'özür dileyin' çağrısı
28 Şubatçılara 'özür dileyin' çağrısı
GİRİŞ 28.02.2021 18:33 GÜNCELLEME 28.02.2021 18:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kısa sürede Twitter gündem listesine de giren bu kampanyada kullanıcılar 28 Şubat’ın aktörlerine özür dileyin çağrısında bulundu.

Medyadan iş dünyasına, siyasetten yargıya kadar geniş kesimde 28 Şubat darbesinin gerçekleşmesine destek veren kişilere yapılan bu çağrıya henüz cevap veren olmadı. Üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen, milyonlarca insana yaşatılan ve demokrasiyi yerle bir eden bu darbenin aktörlerinden en ufak bir pişmanlık gözlenmediği gibi özür dileyen de çıkmamıştı.

Twitter’da binlerce kişinin özür dilemeye davet ettiği kişiler arasında; Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı, Kemal Alemdaroğlu, Nur Serter, Emin Çölaşan, Nuh Mete Yüksel,     Vural Savaş, Çevik Bir, Kemal Gürüz ve daha birçok isim yer aldı.

YORUMLAR 22
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat'ın aktörleri rahatça dolaşabiliyorsa ben hakim,savcıyım diye kimse makam işgal etmesin.
    Cevapla
  • Bahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Özur dileseler kabul edip eyvallah dencek yani ..Kendi adiniza konusun oyle kolay degil cezalandirilsinlar olenlerde giyabinda yargılansın.Ne kolay oyle özür bir anda artti nedense.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne özür dilemesi kardeşler.. Sanki bunlar o dönemde marsda yaşadılar..Az önce TELE1 kanalında açık oturum vardı. "28 Şubat bi darbe değildir,? tankların yürüyüşü normaldi,? hükümet 3 ay sonra kendi isteği ile istifa etti,? Erbakan'ın sağlığında bu dava açılsaydı Erbakan'da asker postmodern darbe değildi derdi? Çevik BİR nuru pak bi komutandı estek köstek" konuşmalar. Ali CAN diye bi albay kitap yazmış..Kendileri söyleyip kendileri inandılar..???
    Cevapla
  • Hak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne tuhaftır ki 28 şubatı yapanlar rahat rahat gezebiliyorlar nasıl bir adalettir.
    Cevapla
  • Kadir Bülbül 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc 28 Şubat postmodern darbe girişiminde bulunanlarının tamamının belasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı