Yaşar Okuyan hakkında Adnan Oktar davası

Adnan Hoca örgütünü deşifre eden eski müridi Özkan Mamati, eski Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’ın örgüt üyesi Aylin Atmaca’ya ‘Size operasyon yapılacak’ uyarısı yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yaşar Okuyan hakkında Adnan Oktar davası
Yaşar Okuyan hakkında Adnan Oktar davası
GİRİŞ 06.03.2021 09:53 GÜNCELLEME 06.03.2021 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne 2018 yılında yapılan operasyon öncesi örgüt üyelerinden Aylin Atmaca’yı uyardığı iddia edilen eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan hakkında, davanın müştekilerinden Özkan Mamati suç duyurusunda bulundu.

2016 YILINDAN İTİBAREN...
Adnan Hoca’yı deşifre eden eski mürit Özkan Mamati’nin suç duyurusu dilekçesinde ‘Yaşar Okuyan’ın 2016 yılından itibaren Adnan Oktar silahlı suç örgütü mensuplarına yapılacak olan operasyonlara ilişkin bir takım gizli bilgi ve belgeleri vermesi suretiyle yargılama faaliyetlerini akamete uğrattığı’ iddia edildi.

"BİR ŞEY BİLMESEM SÖYLEMEZDİM"
Operasyon sırasında ele geçirilen bir notta Okuyan’ın ‘Eymen’ kod adlı Aylin Atmaca’ya “Size yönelik 2019 seçimleri öncesi bir operasyon olacak Tayyip Bey’in onayıyla. Bir şey bilmesem söylemezdim. Net konuşuyorum. Ona göre tedbirleri alın” ifadelerini kullandığı dilekçede öne sürüldü.BAŞINIZA BİR ŞEY GELEBİLİR
Dilekçede Okuyan’ın, Oktar’ın ‘seçilmiş kişileri çağırdığı’ iftar davetine dahi katıldığı vurgulandı. Yaşar Okuyan’ın 3 Mart 2021’de bir gazeteye vermiş olduğu röportajda da Aylin Atmaca’yı “Size muhafazakar camiadan rahatsızlık var yarın bir gün başınıza bir şey gelebilir” diyerek uyardığı ifade edildi.

YORUMLAR 3
  • KARADERELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc bizi af etsin, bu adamlara bir zamanlar oy verdik. Reis'in sayesinde bütün defolu mallar ortaya döküldü.
    Cevapla
  • skoc 3 yıl önce Şikayet Et
    Rotary kardeşliği mi var yani ?
    Cevapla
  • halit dk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim kiminle belli oluyor ,bu mübteseller hepsi bir çalışıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?