Bakan Varank'tan CHP'li Eren Erdem'e çok sert cevap!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'li PM üyesi Eren Erdem'e çok sert yanıt verdi. Varank, ''Debelendiğin çamurdaki pislik bana bulaşmaz!'' ifadelerini kullandı.

Bakan Varank'tan CHP'li Eren Erdem'e çok sert cevap!
Bakan Varank'tan CHP'li Eren Erdem'e çok sert cevap!
GİRİŞ 13.03.2021 23:49 GÜNCELLEME 13.03.2021 23:50
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "10 milyon işsizimiz var. Her muhtarlığa bir kişi, özel kalem müdürü olarak atanırsa mesele biter." sözlerine resmi Twitter hesabından tepki gösterdi.

Bakan Varank, "10 milyon işsiz olduğunu iddia eden pabucumun hesap uzmanı Kılıçdaroğlu, 50 bin 278 muhtara birer özel kalem atayarak işsizliği bitireceğine inanıyor. E-devlet portalını tetris oyun sitesine çevirmeyi de akıl ederse Nobel Ekonomi Ödülü'nü alarak kesin tarihe geçer!" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ EREN ERDEM'DEN HADSİZ PAYLAŞIM!

CHP'li PM üyesi Eren Erdem haddi aşan ifadelerle Bakan Varank'a ''Şu kalitesiz üslubuna rağmen neden bakansın biliyor musun? Bana ve birçok siyasetçiye; “para vererek GİZLİ TANIK kumpasları kurup” paket servis yargı operasyonları düzenlediğin için. Başka bir meziyetin yok. Üslubuna bakılırsa; bu meziyet için dahi katlanılmaz bir organizmasın!'' dedi.

BAKAN VARANK'TAN ÇOK SERT YANIT

Bakan Mustafa Varank, CHP'li Eren Erdem'in yanıtını alıntılayarak, ''Ağzını her açtığında Cumhurbaşkanımız, ailesi ve AK Partili siyasilere ağız dolusu hakaretler eden birinin hak ettiği üslup budur Terör örgütüne yardımdan mahkum olmuş senin gibi alçakların iftiralarıyla zaten mahkemede hesaplaşıyorum Debelendiğin çamurdaki pislik bana bulaşmaz!'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 43
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım ALLAH C.C razı olsun.. İçimin yağları eridi..
    Cevapla
  • Amed21 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan ağzına alıyor bu teröristleri adam yerine koyup zaman harcama siz doğru yoldasınız Reis ten sonra Yola devam edilecek lidersin
    Cevapla
  • Ýanlız Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye düşünce salya sümük beni genel merkez gönderdi diye zırlıyordu.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım bu hadsize haddini çok güzel bildirmiş.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama kendi üslubuyla karşılık verirsen başla bir şeye dönüşürsün. Bu cevap ise kararında olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?